Archer AX23 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 Router TP-link Print  PDF

magazijnvoorraad

 Ontdek het nieuwe wifi-tijdperkWifi 6 maakt alles beterDe laatste generatie wifi-technologie zorgt voor hogere snelheden, minder lag en een hogere capaciteit. Zo zijn meer gelijktijdige verbindingen binnen het thuisnetwerk mogelijk.Super-Fast WiFi 6Verstuur HD-films in 10 seconden. De functie 1024-QAM van wifi 6 verbetert de versleuteling met 25% terwijl de verbeterde symboolfrequentie de gegevenssnelheid tot wel 11% verhoogt. Daardoor kun je gebruikmaken van meer bandbreedte bij het streamen van content op meerdere apparaten.Verbind meer apparaten, behoud snelheidGamen, video's streamen en livefeeds – en dat allemaal tegelijk. De functie OFDMA versterkt de wifi-verbinding en stelt meerdere clients in staat om één band te delen, waardoor je minder last hebt van latentie en jitter.  Uitgebreid wifi-bereik in het huisVier krachtige, externe antennes versterken de wifi-signalen in je huis. Beamforming-technologie detecteert apparaten en stuurt het draadloze signaal direct naar de apparaten, ook die zich op moeilijkbare plekken bevinden.TP-Link OneMesh™Zet op flexibele wijze een uitgebreid netwerk opWil je wifi in het hele huis? Archer AX23 biedt ondersteuning voor OneMesh voor een naadloze dekking in het hele huis, zodat je geen last hebt van een uitvallende verbinding of lag als je door je huis loopt.WPA3 — de volgende stap op het gebied van cyberbeveiligingHet laatste wifi-beveiligingsprotocol, WPA3, biedt nieuwe mogelijkheden om de cyberbeveiliging binnen privénetwerken te verbeteren. Veiligere versleuteling van wifi-wachtwoorden en geavanceerde beveiliging tegen aanvallen helpen om uw thuisnetwerk te beschermen.Universele ondersteuning van internetprovidersEuropa heeft de meest diverse verbindingstypen en TP-Link is zich hiervan bewust. Archer AX23 is compatibel met alle Europese internetproviders en ondersteunt de meeste verificatiemethoden, zoals de populaire L2TP- en PPTP-methoden binnen je regio.Eenvoudige installatie en eenvoudig in gebruikOf je nu liever de intuïtieve Tether app of de krachtige online interface van TP-Link gebruikt, je kunt de Archer AX23 binnen enkele minuten installeren. Met de Tether app kun je de netwerkinstellingen beheren vanaf ieder apparaat met Android of iOS.Bescherm je kinderenBlokkeer ongeschikte inhoud voor je kinderen en pas aan tussen welke tijden kinderen op internet kunnen.Melding bij nieuwe verbindingJe krijgt op je telefoon een melding wanneer een nieuw apparaat verbinding maakt. Maak verdachte verbindingen ongedaan en blokkeer ze. Zo simpel is het.Eenvoudig firmware bijwerkenBen je het beu om firmware bij te werken? Met behulp van OTA kun je met slechts een klik in het beheervenster de firmware bijwerken. Schakel Automatisch schema in om je beveiliging en functies up-to-date te houden.
 • Supersnelle 1.8 Gbps wifi – soepele 4K-streams en downloads dankzij supersnelle wifi-snelheden tot wel 1.8 Gbps.

 • Verbind met meer apparaten – communiceert met meer apparaten met behulp van OFDMA en zorgt tegelijkertijd voor minder lag.

 • Groter bereik – een verbeterd algoritme, beamforming en krachtige antennes verbeteren het wifi-bereik.§  

 • Nieuwe generatie platform – de nieuwe generatie chipset met hoge efficiëntie biedt een snelle en stabiele wifi-verbinding en bespaart tegelijkertijd stroom.?  

 • Ouderlijk toezicht – maak gebruik van de veelzijdigste gratis functies voor ouderlijk toezicht onder routers, zoals het blokkeren van URL's, het beheren van profielen, het pauzeren van internet en meer.

 • Compatibel met de meeste internetproviders – geschikt voor gebruik met de meeste internetproviders en extra ondersteuning van L2TP/PPTP. Ondersteuning van IPTV geldt voor de bestaande tv op basis van het internetabonnement. 

 • OneMesh – gebruik in combinatie met OneMesh-extenders om in heel het huis een goede dekking te krijgen voor een goede roaming tussen signalen.

 • Eenvoudige installatie – met de krachtige TP-Link Tether app kun je de router binnen enkele minuten installeren.

 • Achterwaartse compatibiliteit - ondersteunt alle wifi-apparaten met oudere 802.11-standaarden.


Aansluitingen
Aantal Ethernetpoorten 4
Netwerkaansluiting
Fysieke kenmerken
Diepte 135 mm
Hoogte 38.6 mm
Kleur Zwart
 • 74,99€
 • Excl. BTW: 61,98€
 • Adviesprijs 89,99€

Print  PDF

Tags: ArcherAX23AX1800DualBandWiFi6RouterTP-linkRouter