TL-WPA8635P AV1300 Gigabit Passthrough Powerline ac Wi-Fi Extender TP-link Print  PDF

magazijnvoorraad

Wifi uitbreiden naar elk stopcontactAV1300 Gigabit Passthrough Powerline AC WifiGeniet van stabiele, naadloze OneMesh™-wifi onemeshBen je het beu dat de verbinding verbroken wordt wanneer je door je huis loopt?

Met de nieuwste OneMeshTM-technologie en sluit je aan op je bestaande OneMeshTM-router om een uniform netwerk op te zetten. Je hoeft niet meer te wisselen tussen wifi-netwerken, zodat je ongestoord kunt genieten van streams en naadloze AC1200-wifi.Wifi automatisch synchroniserenPas automatisch instellingen toe binnen het netwerk. Je bestaande wifi-instellingen zullen automatisch worden gesynchroniseerd met de nieuwe extender.Plug-and-play in enkele seconden!Steek een powerline adapter in het stopcontact en sluit deze aan op de router. Steek vervolgens de TL-WPA8635P in het gewenste stopcontact.

Dat is alles. Je bent klaar!Tip: druk op ‘koppelen’ voor extra bescherming.Je raakt geen enkel stopcontact kwijtDe TL-WPA8635 gebruik je als een traditioneel stopcontact, zodat er geen stopcontact verloren gaat. Bovendien helpt de ingebouwde ruisfilter om elektrische signalen weg te nemen die de prestaties van de Powerline-apparaten kunnen verstoren.Meer gigabit Ethernet-poorten, meer apparatenMet 3x gigabit Ethernet-poorten, de TL-WPA8635 bekabelde verbindingen voor het streamen van 4K-beelden, IPTV-streams, lagvrij gamen en meer.


Aansluitingen
Netwerkaansluiting
Connectiviteit
Wi-Fi
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
  • 99,99€
  • Excl. BTW: 82,64€

Print  PDF

Tags: TLWPA8635PAV1300GigabitPassthroughPowerlineacWiFiExtenderTP-linkPowerline adapter