The Serif Cotton Blue QLED 4K 50inch (2022) Samsung Print  PDF

magazijnvoorraad

Jouw thuis, eindeloze mogelijkheden360-gradenontwerpGeniet van het zicht op je TV vanuit alle hoeken - en dan bedoelen we niet alleen het display. The Serif ziet er van alle kanten schitterend uit en is een aanwinst voor elke ruimte. The Serif vormt een harmonieus geheel met je kamer.Minimale schittering, optimaal plezierMatte DisplayDe Matte Display zorgt voor aanzienlijk minder lichtweerkaatsing op The Serif, zodat je volop kunt genieten van je TV.Mooi op elke plekAfneembare standaardJe kunt The Serif letterlijk overal in de kamer neerzetten. Bovendien kun je de poten van de afneembare standaard verwijderen en hem van de ene naar de andere kamer verplaatsen. Dat maakt hem zeer veelzijdig.Zie de wereld in QLED beeldkwaliteit100% kleurvolume en HDR 10+Samsungs Quantum Dot-technologie maakt gebruik van quantum nanodots die voor 100% kleurvolume zorgen, dus zelfs bij uitzonderlijk lichte of donkere scènes krijg je realistische beelden. En HDR10+ analyseert elke scène frame voor frame om de helderheid aan elk specifiek moment aan te passen.


In opdracht van Samsung is dit unieke product ontworpen door de broersRonan en Erwan Bouroullec. Dit veelgeprezen ontwerpersduo werkt al 20 jaar samen met vooraanstaande designmerken zoals Vitra, Artek en Alessi, maar dit is de eerste keer dat ze zich in de wereld van de technologie begaven.

In de ontwerpstudio van de broers Bouroullec wordt met verschillende methodieken gewerkt, van eenvoudige tekeningen en computermodellen tot handgemaakte prototypes van uiteenlopende materialen zoals hout en klei, die gemodelleerd worden aan de hand van diverse technieken.

Het idee was om niet beperkt te worden door het gebruik van slechts één materiaal of vorm. Het was juist de uitdaging om alle details en onderdelen van de tv harmonieus met elkaar te combineren. Het eerste model werd uit hout en plastic gesneden. Daaruit kwam een elektronisch product voort dat geschikt was voor de verkoop. Het uiteindelijke product was qua ontwerp bijna identiek aan het eerste model.
Aansluitingen
Aantal HDMI-ingangen 4
Aantal USB-poorten 2
CI+ ingang
HDMI Audio Return Channel (ARC) eARC
Afspeelmogelijkheden
Smart TV
Smart TV platform Samsung Tizen
Algemeen
Type TV QLED
Audio
Surroundformaten Dolby Digital Plus, Dolby MS12
Bediening
Afstandsbediening
Connectiviteit
Bluetooth
Bluetooth-versie 5.2
Wi-Fi
Wi-Fi Direct
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11ac (Wi-Fi 5)
Energieverbruik
Energieklasse G
Energieverbruik in HDR-modus per 1000u 161 kWh
Energieverbruik in SDR-modus per 1000u 110 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 125,49 cm
Diepte 22,1 cm
Diepte (met tafelvoet) 48,28 cm
Gewicht met voet 27,2 kg
Gewicht zonder voet 26,1 kg
Hoogte 74,83 cm
Hoogte (met tafelvoet) 123,74 cm
Kleur Blauw
Scherm
Ambilight
Beelddiagonaal (cm) 138 cm
Beelddiagonaal (inch) 50 inch
HDR-formaten HDR10+, Quantum HDR
Schermresolutie 3840 x 2160 (Ultra HD 4K) pixels
TV-tuners
Ether (DVB-T2)
Kabel (DVB-C)
Satelliet (DVB-S2)
  • 1.399,00€
  • Excl. BTW: 1.156,20€
G

Print  PDF

Tags: TheSerifCottonBlueQLED4K50inch2022The SerifSamsungTelevisie