Alaska zoutmolen elektrisch 17cm wit Peugeot Print  PDF

Deze elektrische zoutmolen in een ergonomisch en ludiek ontwerp is ideaal voor alle koks. De Peugeot elektrische zoutmolen Alaska laat u toe om tegelijkertijd zonder moeite te malen en te koken!De Peugeot elektrische zoutmolen van de Alaska collectie is een molen met een ludiek ontwerp. Zijn ovalen vorm en ronde instelknop zijn bedacht om hem moeiteloos te laten functioneren met maar een hand. Met zijn schitterende witte kleur, kiest Alaska zout voor trendy. Deze elektrische zoutmolen is uitgerust met een transparant reservoir en een klein lampje onderaan zodat u het debiet van het zout kunt controleren. Zijn stalen maalwerk heeft een onbeperkte garantie. Hij wordt geleverd met 6 batterijen en een vervanglampje. Een perfecte elektrische zoutmolen om elke dag schittering en smaak te geven aan uw culinaire bereidingen.


De Peugeot elektrische pepermolen/zoutmolen van de Alaska collectie is speciaal bedacht om maximaal hanteerbaar en praktisch te zijn. 
Zijn ovalen ontwerp en zijn ronde instelknop zorgen voor een perfecte grip. U houdt hem in een hand om de peper te malen en met de andere kunt u roeren, mixen, kloppen … Een echt dagelijks genot voor alle chef koks. Deze elektrische pepermolen is uitgerust met een transparant reservoir dat het vulniveau aanduidt en hij heeft ook een klein lampje onderaan. Met zijn elegante kwartsgrijze kleur, is dit een pittige versie vol karakter. Zoals bij alle Peugeot molens, heeft zijn stalen maalwerk een onbeperkte garantie. Deze pepermolen, beschikbaar in twee kleuren, kwarts en wit, wordt geleverd met 6 batterijen en een vervanglampje. 
Algemeen
Elektrisch
Functies
Instelling korrelgrootte
Fysieke kenmerken
Hoogte 17 cm
Kleur Wit, Transparant
Materiaal Kunststof
Type kunststof Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 6
Batterij meegeleverd
Batterijtechnologie Alkaline
Batterijtype AAA
  • 52,99€
  • Excl. BTW: 43,79€

Print  PDF

Tags: Alaskazoutmolenelektrisch17cmwitAlaskaPeugeotZoutmolens