Full HD Outdoor Wi-Fi Spotlight Camera DCS-8627LH D-Link Print  PDF

magazijnvoorraad

Zet indringers in het licht, met behulp van kunstmatige intelligentie.Bewaak de omgeving rond uw huis eenvoudig met deze dag- en nachtcamera. Ontdek wanneer iemand in de buurt is met behulp van op AI gebaseerde persoonsdetectie. De ingebouwde spot van 400 lumen gaat aan zodra er beweging wordt gedetecteerd. De felle lichtbundel zorgt ervoor dat elk detail in kleur wordt geregistreerd, zelfs 's nachts.Bestand tegen het weer in alle seizoenen.De robuuste IP65 weerbestendige camerabehuizing biedt het hele jaar door bescherming tegen regen, vocht en stof. De camera werkt zelfs bij temperaturen onder het vriespunt tot -25 °C en in hete zomers tot 45 °C..Verder zien in het donker.Profiteer van 24-uurs beveiliging met de spot van 400 lumen die met zijn felle lichtbundel donkere gebieden tot 7 meter verlicht en indringers afschrikt. Schakel de spot met de hand of automatisch in wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De ingebouwde PIR (passieve infrarood)-sensor verbetert de nauwkeurigheid van de bewegingsdetectie, waardoor het aantal valse alarmen aanzienlijk afneemt. En met nachtzicht in kleur en infrarood nachtzicht weet u precies wat er buiten uw huis gebeurt.Als er een persoon wordt gedetecteerd, is er daadwerkelijk iemand aanwezig.Schakel de op AI gebaseerde persoonsdetectiemodus in om mensen van andere bewegende objecten te onderscheiden. Zo ontvangt u alleen een melding wanneer er echt iemand in huis is terwijl u weg bent, en horen valse meldingen als gevolg van veranderende lichtomstandigheden en dergelijke tot het verleden.Laat weten wanneer er glas breekt en slaat alarm.Een van de eerste slimme camera’s met glasbreukdetectie ter wereld. U wordt onmiddellijk gewaarschuwd als er glas breekt waarna de sirene van 100 db automatisch kan worden ingeschakeld om indringers te verjagen. En via de krachtige microfoon en luidspreker kunt u overtreders waarschuwen of met bezoekers spreken.Opslaan op externe hardware.De camera ondersteunt ONVIF Profile S, zodat u streams eenvoudig voor gecentraliseerde weergave of continue 24/7 opname kunt opslaan op uw ONVIF-compatibele NVR-, VMS- of NAS-systeem. U kunt een ONVIF-compatibel apparaat ook gebruiken om uw camera-instellingen buiten de mydlink™ app om te beheren.Altijd en overal toegang.

mydlink™ Cloud RecordingMet Cloud recording kunt u op een eenvoudige manier voor uw gezin zorgen en controleren wat er bij uw woning of kantoor gebeurt. Met een 1 jaar gratis, of een van de premium mydlink™ Cloud-recording-abonnementen worden uw video-opnames automatisch op een cloudserver opgeslagen.

 


RecordingSpeel video-opnamen af.

Direct afspelen vanuit de mydlink™ Cloud of sla videoclips op uw mobiele apparaat op.
 Liveview logoReal-time live beelden

Altijd en overal toegang tot realtime live beelden van uw camera's.

 


 Smart Home CompatibleGeofencing

Alleen gewaarschuwd worden en video’s opnemen wanneer u van huis bent.


Het kan allemaal met de mydlink™ app.Het is eenvoudig in te stellen met de mydlink™ app voor uw telefoon of tablet. Zodra hij is ingesteld, kunt u uw camera vanaf elke locatie met internettoegang bekijken en bedienen.Ook kunt u automatiseringsregels instellen voor compatibele mydlink™ Smart Home producten. Maak opnamen van uw aankomst of vertrek. En met de One-Tap-functie kunt u eenvoudig meerdere apparaten in- en uitschakelen.U bent meteen op de hoogte door directe meldingen op uw lock screen.Dankzij uitgebreide pushmeldingen kunt u meer zien van wat er gebeurt en kunt u acties kiezen zoals Live View bekijken of een buurman bellen, allemaal zonder uw telefoon te ontgrendelen en in te loggen op de mydlink™ -app.Spraakbediening met Alexa en Google Assistant."Hey... pause the internet for the kids"Bedien uw netwerk met uw stem met Amazon Alexa- of Google Home-apparaten. Ontvang direct audiomeldingen over netwerkupdates, controleer de beveiligingsstatus van elk apparaat en meer.


  • 194,99€
  • Excl. BTW: 161,15€

Print  PDF

Tags: FullHDOutdoorWiFiSpotlightCameraDCS8627LHD-LinkBeveiligingscameraBewakingscamera'sCamera's voor bewaking