Draadloze subwoofer TAW8506/10 Philips Print  PDF

magazijnvoorraad

Simpelweg dieper geluid voor uw Philips-TVVindt u het idee van een soundbar niets, maar wilt u het geluid van uw TV wel naar een hoger niveau tillen? Met deze subwoofer wordt het basgeluid van films, shows en muziek versterkt op uw Philips-TV met DTS Play-Fi*. Eenvoudig te verbergen en toch enorm krachtig.Simpelweg dieper geluid voor uw Philips-TV

  • 150 W RMS. 300 W max.
  • 8 inch woofer
  • Compatibel met DTS Play-Fi

Meer bas voor uw films en muziekVoel de bas, of u nu naar muziek luistert of een actiefilm bekijkt. Deze slanke subwoofer levert volop vermogen in het lage segment, perfect voor het toevoegen van diepte aan explosies en beats. U hoort uw favoriete nummers en geniet van actiescènes als nooit tevoren.Compatibel met DTS Play-FiWilt u het gebrom van elke achtervolging van auto's voelen en de volledige impact van elke muziekscore? Sluit deze subwoofer aan op uw TV en een paar compatibele draadloze luidsprekers om direct een Surround Sound-installatie te maken. Ideaal voor filmavond!Eenvoudig te plaatsen. Opvallend ontwerpDankzij het slanke ontwerp is deze subwoofer perfect voor de meeste leefruimten. Het slanke ontwerp met aluminium bovenkant ziet er in elke omgeving geweldig uit. En als u niet wilt dat de subwoofer zichtbaar is, kunt u deze eenvoudig verbergen.Eenvoudige installatieInstallatie kan niet eenvoudiger. Sluit de subwoofer eenvoudig aan op uw Philips-TV via de Philips Sound-app of het DTS Play-Fi-menu op uw TV.


Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom
Algemeen
Draadloze subwoofer
Losse subwoofer
Totaal uitgangsvermogen (muziek) 300 W
Type speaker Subwoofer
Audio
Frequentiebereik 40 - 150 Hz
Connectiviteit
Bluetooth
Wi-Fi
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11ac (Wi-Fi 5), Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4), Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1), Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3), Wi-Fi 802.11a (Wi-Fi 2)
Fysieke kenmerken
Breedte 24 cm
Diepte 40 cm
Gewicht 8,6 kg
Hoogte 39 cm
Kleur Zilver
Luidsprekeropbouw
Diameter woofer 203,2 mm
Ingebouwde woofer
  • 399,99€
  • Excl. BTW: 330,57€

Print  PDF

Tags: DraadlozesubwooferTAW850610PhilipsLuidsprekerSpeakersBoxen