RH99A9 X-Force Flex 14.60 Rowenta Print  PDF

magazijnvoorraad

Krachtige grondig reinigende zuigkracht, een batterij met lange autonomie tot 1u10* en een zeer goede stoffiltering, Geavanceerde technologie met een zuigkracht die zich automatisch aanpast aan het vloertype, om telkens weer optimaal te kunnen schoonmaken, Krachtige ledverlichting en een zeer flexibele buis om overal te kunnen stofzuigen zonder te moeten bukken, Smart Control Display toont de resterende duurtijd, met energieniveau en boost-trekker binnen handbereik, Draadloze stofzuiger met speciale turboborstel voor dierenharen, perfect voor mensen met huisdieren., Gemakkelijk toegankelijk en 100% afwasbaar stofreservoir met XL-inhoud van 0,9 l voor het reinigen van grote oppervlakken zonder vaak te moeten ledigen, Het Smart Control Display toont de resterende looptijd, met energieniveau en boost-trekker binnen handbereik, De hoogste kwaliteit met 15 jaar herstelgarantie, om het milieu te beschermen en afval te verminderen.
 • KRACHTIGE PRESTATIE: Draadloze stofzuiger met krachtige zuigkracht tot 200 Air Watt,* een batterij die tot 1u10 minuten meegaat,** en 99,9% filtratie van fijn stof, allergenen en huisstofmijt (*in de boost-stand, **in de eco-stand alleen met handstofzuiger)

 • UITERST INTELLIGENT: Een draadloze stofzuiger met geavanceerde technologie en een zuigkracht die zich automatisch aanpast aan het vloertype, om telkens weer optimaal te kunnen schoonmaken

 • VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT: Schoonmaken wordt erg gemakkelijk met de ledverlichting. Het ingenieuze systeem van de flexibele buis zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt stofzuigen zonder te bukken.

 • DE BESTE TECHNOLOGIE: Een digitaal bedieningsdisplay toont de resterende gebruikstijd van minuut tot minuut, zodat je het vermogen aan je behoeften kunt aanpassen via de vier verschillende niveaus en een Boost-trekker

 • 15 JAAR HERSTELGARANTIE: Goedkope, snelle levering vanuit 6500 reparatiecentra wereldwijd. We streven ernaar om het milieu te beschermen en afval te verminderen

 • ACCESSOIRES VOOR HUISDIEREN: Reinigt overal waar u het nodig hebt, niet alleen vloeren maar zelfs het kleinste hoekje zijn eenvoudig schoon te maken. Verder is de borstel met dierenharen bijzonder handig voor mensen met huisdieren.

 • HOGE CAPACITEIT: Het stofreservoir heeft een XL-inhoud van 0,9 l om grote oppervlakken te reinigen zonder het reservoir vaak te moeten ledigen. Verder hoef je de buis niet af te nemen en is het reservoir volledig afwasbaar.

 • VAN DE VLOER TOT HET PLAFOND: Ervaar het verschil met een stofzuiger waarmee je elk hoekje kunt schoonmaken, voor een kraaknette woning van de vloer tot aan het plafond

 • INCLUSIEF: Draadloze stofzuiger, oplaadbasis, twee gemakkelijke borstels, filter, spleetmondstuk, meubelborstel, Animal Turbo-borstel en oplader.


Accessoires
Kierenzuiger
Meubel- of textielborstel
Algemeen
Type stofzuiger Steelstofzuiger
Energieverbruik
Geluidsniveau 84 dB(A)
Fysieke kenmerken
Inhoud stofzak/stofbak 0,9 Liter
Kleur Grijs, Zwart
Gebruiksgemak
Afneembare kruimelzuiger
Ophangsysteem voor aan de muur
Stroom
Autonomie batterij (in minuten) 70 min
Oplaadtijd 180 min
 • 434,99€
 • Excl. BTW: 359,50€
 • Adviesprijs fabrikant 499,99€

Print  PDF

Tags: RH99A9XForceFlex1460RowentaSteelstofzuiger