LifeLock Norton 360 for Gamers 1 user 3 device 12MO Norton Print  PDF

magazijnvoorraad

Game OptimizerWil je de gamingprestaties van je pc een boost geven? Ga sneller met Norton Game Optimizer!Norton GO is de powerboost die je nodig hebt!
  • Detecteer games automatisch en geef ze het maximale vermogen.

  • Helpt fps-lags en vertragingen van je andere apps te elimineren voor vloeiende beelden.

  • Bevrijd je pc van veeleisende programma's die op de achtergrond actief zijn en veel systeemvermogen nodig hebben. Haal betere prestaties uit je opstelling!

  • Optimaliseert programma's die zijn gerelateerd aan gaming.Fantastische functies die je helpen je te verdedigen tegen de cyberbedreigingen die je tijdens het gamen tegen kunt komen.Functies van Norton 360 for Gamers zijn:Dark Web Monitoring voor gamertags en persoonlijke informatieGame Optimizer50 GB Cloudback-upMeldingsoptimalisatieModus Herkenning volledig schermOuderlijk toezichtSecure VPN om je te helpen beschermen tegen DDoS-aanvallen en misbruik van persoonsgegevensRealtimebescherming tegen bedreigingen voor je apparaatSafeCam voor pc5Slimme firewall voor pcWachtwoordbeheerOntwikkeld door pc-gamers voor pc-gamers.Wij zijn gamers. We hebben specifieke behoeften die andere pc-gebruikers misschien niet hebben. Zo willen we weten wanneer onze gamingaccounts mogelijk zijn gecompromitteerd en willen we onderbrekingen tijdens het gamen zoveel mogelijk voorkomen.Ons team heeft de versie van Norton 360 ontworpen die wij willen. Een versie die bescherming biedt voor onze pc's en onze persoonlijke en gaminginformatie.Volg Norton Gaming op sociale media voor meer informatie over gamen en digitale veiligheid:Waarom Norton?Norton heeft meer dan 25 jaar ervaring in cyberbeveiliging voor consumenten. De technologie blokkeert gemiddeld meer dan 7 miljoen bedreigingen per dag. We hebben deze expertise benut om ook bescherming voor gamers te ontwikkelen.Norton 360 for Gamers bevat meerlaagse, geavanceerde technologie om cyberbedreigingen en gerichte aanvallen op je pc en andere apparaten te helpen blokkeren en de informatie in je gamingaccount te helpen beschermen.Gamers hebben meer dan alleen antivirus nodig.Norton 360 for Gamers omvat bescherming tegen cyberbedreigingen, zoals malware en webcamovernames, terwijl ons VPN helpt te beschermen tegen DDoS-aanvallen, misbruik van persoonsgegevens en SWATing. 


  • 49,99€
  • Excl. BTW: 41,31€

Print  PDF

Tags: LifeLockNorton360forGamers1user3device12MONortonBeveiligingssoftware