FY3446/30 Bevochtigingsfilter Philips Print  PDF

magazijnvoorraad

Het originele Philips-bevochtigingsfilter past perfect op uw apparaat, wat zorgt voor een consistente goede werking. Het maakt gebruik van NanoCloud-technologie om moleculen van zuivere waterdamp in nano-formaat te verspreiden en de lucht te bevochtigen met tot wel 99% minder bacteriën.



Perfecte keuze voor consistent hoge prestaties



Het vervangen van het filter door het originele Philips-bevochtigingsfilter zorgt voor een consistent goede en efficiënte werking van uw luchtbevochtiger. Het is speciaal ontworpen voor het aangegeven apparaat, waardoor het perfect past en het apparaat soepel kan werken.



Tot 99% minder bacteriën met NanoCloud-technologie (1)



De unieke NanoCloud-technologie maakt gebruik van natuurlijke verdamping om zuivere waterdamp uit te stoten. De nevel is zo fijn dat het extreem moeilijk is voor bacteriën of residu om zich te hechten. Dit zorgt voor luchtbevochtiging met tot 99% minder bacteriën dan met standaard ultrasone luchtbevochtigers. (1)



De filters van Philips zorgen ervoor dat uw apparaat effectief werkt



Onze luchtfilters ondergaan een reeks verplichte en strikte inspectietesten voordat ze uit de fabriek worden vrijgegeven. Ze worden onderworpen aan strenge controles op levensduur en duurzaamheid, voor continu gebruik 24 uur per dag en 7 dagen per week voor de beste prestaties van uw Philips-luchtbevochtiger tot de laatste dag van de levensduur van het filter.



Tot wel 6 maanden gebruik



Dit bevochtigingsfilter biedt consistente bescherming en garandeert een optimale filtratie tot wel 6 maanden.



Volg de statusindicator van het slimme filter op uw toestel



Uw Philips-apparaat geeft aan wanneer u het bevochtigingsfilter moet schoonmaken of vervangen. Dit maakt het onderhoud van het apparaat moeiteloos, zodat u altijd kunt genieten van comfortabele, schone lucht.


Algemeen
Luchtbevochtiger accessoire geschikt voor HU3918, HU3916, HU3915, HU2718, HU2716
  • 22,99€
  • Excl. BTW: 19,00€

Print  PDF

Tags: FY344630BevochtigingsfilterPhilipsLuchtbevochtiger accessoires