IO 9 S WHITE Oral-B Print  PDF

magazijnvoorraad

Oral-B heeft zijn uiterste best gedaan om een poetservaring te creëren die alle andere overtreft. De Oral-B iO is een nieuwe serie elektrische tandenborstels die compleet opnieuw is bedacht en ontworpen. De beste klinische prestaties ooit gecombineerd met een superieure gebruikerservaring maken de Oral-B iO de meest geavanceerde elektrische tandenborstel op de markt met een strakke look. 96% van de Nederlandse mondzorgprofessionals zou Oral-B iO adviseren aan hun patienten* *Gebaseerd op een P&G onderzoek met 926 Nederlandse mondzorgprofessionals van 13 juli t/m 14 december 2020 Als u van een manuele naar een elektrische tandenborstel overschakelt, poetst u uiteraard beter. Maar als u van een elektrische tandenborstel naar een iO elektrische tandenborstel overschakelt, gaat u van een gewone naar een werkelijk buitengewone poetservaring die u op een andere manier ziet, hoort en voelt.Ervaar de iO™, DE BESTE REINIGING OOIT van Oral-B met REVOLUTIONAIRE iO™ TECHNOLOGIE EN INTERACTIEF KLEURENDISPLAY voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. Beschikbaar in drie verschillende kleuren.

 • Inclusief een unieke revolutionaire lineaire magnetische aandrijving, om onze beste prestaties te leveren.
 • Nieuwe iO™ technologie combineert de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microvibraties voor een frisse, schone mond en 100% gezonder tandvlees in één week.
 • 3D TAND TRACKING met A.I. om te controleren hoe je de voor-, boven- en achterkant van de tanden poetst en je te helpen zo grondig mogelijk te poetsen.
 • INTERACTIEF KLEURENDISPLAY geeft belangrijke informatie weer: inclusief poetsstanden en slijtage van de borstelkop, begroet je als je opstart en geeft je een glimlach als je goed hebt gepoetst.
 • 7 SLIMME POETSSTANDEN om je poetsbeurt te personaliseren: Dagelijkse reiniging, Gevoelig, Tandvleesverzorging, Intense reiniging, Whitening, Extra Gevoelig, Tongreiniging.
 • VERBETERDE SLIMME POETSDRUKSENSOR wordt rood, wit of groen om je te waarschuwen of je te hard, te zacht of met de juiste hoeveelheid druk poetst.
 • De magnetische oplader heeft een vergrendelbare stabiliteit en kan SNEL IN 3 UUR TIJD worden opgeladen.
 • Het oplaadreisetui laadt je borstel op voor gemak tijdens het reizen.
Accessoires
Aantal opzetborstels inbegrepen 1
Opbergetui
Algemeen
Aantal stuks 1 Stuks
Poetstechniek Sonische technologie
Bediening
Opvolging via app op smartphone
Connectiviteit
Bluetooth
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Gebruiksgemak
AI technologie
Poetsdruksensor
Positiedectectie
Twee minuten timer
Poetsstanden
Aantal poetsstanden 7
Dagelijkse reiniging
Gevoelige tanden
Grondige reiniging
Tandvlees verzorgen
Tong reinigen
Witte tanden
Stroom
Batterij meegeleverd
Batterijtype Pack
Maximale batterijduur 1 uur
Oplader met standaard
 • 369,00€
 • Excl. BTW: 304,96€
 • Adviesprijs 399,99€

Print  PDF

Tags: IO9SWHITEOral-BTandenborstel elektrisch