WT45H203FG Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Veilig, nauwkeurig drogen.

Slimme sensoren regelen en controleren uw wasgoed om een gelijkmatige, zachte droging te garanderen. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid van het textiel, waardoor uw kleding niet uitdroogt. Uw wasgoed wordt zacht en nauwkeurig gedroogd, waardoor u minder energie verbruikt en minder tijd besteedt aan strijken.Zacht droogprogramma voor outdoorkleding.

Outdoortextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur en de vochtigheid wordt continu gemeten, zodat uw textiel perfect wordt gedroogd.Super 40': snel droogprogramma voor kleine beladingen

Super 40' droogt kleine ladingen wasgoed van 1 kg in een recordtijd van 40 minuten. Hiervoor wordt de vochtigheidsgraad tijdens het droogproces voortdurend gemeten. Dit programma is ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen (niet-gevoelig textiel). In combinatie met het Super 15'-wasprogramma geniet u in minder dan 1 uur tijd van perfect propere kledij.softDry-trommelsysteem voor buitengewoon zacht drogen.

Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige meenemers bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.
  •  autoDry – Zachte en nauwkeurige droging voor een optimale bescherming van uw kleding.

  • Outdoorprogramma – Droog uw waterdichte kleding en outdoorkleding op een veilige manier.

  • easyClean filter: voor een eenvoudige reiniging van de condenserfilter.

  • Super 40': snel droogprogramma voor kleine beladingen

  • softDry-trommelsysteem voor uiterst voorzichtig drogen.


Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type droogkast Condens
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 205 min/cycle
Energieklasse A++
Energieverbruik per cyclus 236 kWh
Geluidsniveau 65 dB(A)
Fysieke kenmerken
Breedte 598 mm
Diepte 613 mm
Hoogte 842 mm
Gebruiksgemak
Aanduiding ledigen condenswater
Aanduiding resttijd
Opties
Antikreuk
Programma's
Droogprogramma's Wol, Overhemden, Katoen, Outdoor, Handdoeken, Lingerie, Mix Programma, Kreukherstellend, SuperKort 40, Timerprogramma koud, Timerprogramma warm
Veiligheid
Kinderbeveiliging
  • 889,00€
  • Excl. BTW: 734,71€
  • Adviesprijs 889,99€
A++

Print  PDF

Tags: ecolabelWT45H203FGSiemensDroogkast