WQ35G2D4FG Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Verwijdert automatisch pluisjes.

De SelfCleaning Condenser houdt uw machine droogkast energiezuinig door pluisjes uit het systeem te verwijderen. U hoeft alleen maar het filter leeg te maken als het vol is.Droog meer in minder tijd.

Waarom wachten? Uw droger met speedPack garandeert een snelle droogbeurt, ongeacht het droogprogramma dat u gebruikt.Veilig, nauwkeurig drogen.

Slimme sensoren regelen en controleren uw wasgoed om een gelijkmatige, zachte droging te garanderen. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid van het textiel, waardoor uw kleding niet uitdroogt. Uw wasgoed wordt zacht en nauwkeurig gedroogd, waardoor u minder energie verbruikt en minder tijd besteedt aan strijken.Zacht droogprogramma voor outdoorkleding.

Outdoortextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur en de vochtigheid wordt continu gemeten, zodat uw textiel perfect wordt gedroogd.Super 40': snel droogprogramma voor kleine beladingen

Super 40' droogt kleine ladingen wasgoed van 1 kg in een recordtijd van 40 minuten. Hiervoor wordt de vochtigheidsgraad tijdens het droogproces voortdurend gemeten. Dit programma is ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen (niet-gevoelig textiel). In combinatie met het Super 15'-wasprogramma geniet u in minder dan 1 uur tijd van perfect propere kledij.LED-trommelverlichting voor een perfect zicht op uw wasgoed

De LED-trommelverlichting gaat aan wanneer het toestel wordt ingeschakeld, na het openen en sluiten van de deur en wanneer de droogcyclus start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.softDry-trommelsysteem voor buitengewoon zacht drogen.

Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige meenemers bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.
  • selfCleaning Condenser – Verwijdert pluisjes om u tijd en moeite te besparen.

  • Met de grote LED-display zijn alle functies en opties perfect leesbaar en eenvoudig te bedienen.

  • speedPack – Bespaar tijd met onze snelle en zeer efficiënte drogersdroogkasten.

  • autoDry – Zachte en nauwkeurige droging voor een optimale bescherming van uw kleding.

  • Outdoorprogramma – Droog uw waterdichte kleding en outdoorkleding op een veilige manier.

     


Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type droogkast Condens
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 179 min/cycle
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 176 kWh
Geluidsniveau 64 dB(A)
Fysieke kenmerken
Breedte 598 mm
Diepte 613 mm
Gewicht 56,4 kg
Hoogte 842 mm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Zelfreinigende condensor
Zoemer op het einde van het programma
Opties
Antikreuk
Programma's
Aantal droogprogramma's 16
Droogprogramma's Beddengoed, Wol, Overhemden, Katoen, Outdoor, Handdoeken, Hoofdkussen, Lingerie, Mix Programma, Kreukherstellend, SuperKort 40, Timerprogramma warm, Eco katoen
Veiligheid
Kinderbeveiliging
A+++

Print  PDF

Tags: ecolabelWQ35G2D4FGSiemensDroogkast