KI31RVFE0 Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Controleer makkelijk wat je nog in huis hebt.

De verzonken ledverlichting voorziet je koelkast van gelijkmatige verlichting, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog in huis hebt. Ze zijn aan de voorzijde van de koelkast gemonteerd, zodat ze niet belemmerd worden door de inhoud. De ledlampjes zijn bovendien duurzaam en energiezuinig.Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.Luchtcirculatie geperfectioneerd.

Het AutoAirflow-systeem verdeelt de lucht gelijkmatig doorheen de hele koelkast, zodat alle niveaus een constante temperatuur behouden. Je producten worden sneller koel en blijven lekker vers.De betere manier om je flessen te koelen.

Vind je flessen koelen een uitdaging? Onze bottleRack biedt de oplossing. Zowel grote als kleine flessen en blikjes kunnen nu gekoeld worden zonder gedoe. Met de handige, individuele flessenhouders berg je al je flessen veilig en binnen handbereik op.


Algemeen
Totale netto inhoud 165 Liter
Type koelkast Eéndeurskoelkast zonder vriesvak
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 35 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 96 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 541 mm
Diepte 548 mm
Hoogte 1021 mm
Klimaatklasse SN (10-32°C), ST (16-38°C)
Koelen
Super koelen
Totale netto inhoud koelkast 165 Liter
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
  • 989,00€
  • Excl. BTW: 817,36€
  • Adviesprijs 989,99€
E

Print  PDF

Tags: KI31RVFE0SiemensKoelkast inbouwInbouw-koelkastenIjskasten inbouw