HBT237BB0 Bosch Print  PDF

magazijnvoorraad

Oven Serie 6 Multifunctie 60 cm, 7 verw.wijzen, EcoClean, AutoPilot10, verz.draaiknoppen, witte display, 2 halve bakplaten Zwart A

 • AutoPilot 10: ieder gerecht een schot in de roos dankzij 10 vooraf ingestelde automatische programma's.
 • 2 Verzinkbare draaiknoppen: hierdoor is het bedieningspaneel eenvoudig schoon te maken.
 • EcoClean: reinigen is bijna niet meer nodig dankzij de speciale coating op de achterwand. Hierdoor wordt het vet automatisch geabsorbeerd.
 • De nieuwe optie Cleaning Assistance neemt jou het schoonmaakwerk uit handen bij een licht bevuilde oven.
 • Hotair Gentle: saves energy while baking and roasting.

Automatisch koken is kinderspel.Met AutoPilot 10 wordt ieder gerecht perfect. Plaats je schotel en selecteer een van de 10 automatische programma's op het scherm. Geef het gewicht in en druk op 'Start'. AutoPilot neemt je het werk uit handen en bepaalt de bereidingsmanier, de temperatuur en de bereidingstijd. Hij schakelt het programma zelfs automatisch weer uit na afloop van de bereidingstijd. Aangezien je met AutoPilot voor sommige gerechten een deksel op de pot moet zetten, blijft ook de binnenkant mooi proper. Koken was nog nooit zo simpel.Verzinkbare draaiknoppenOm je oven te reinigen, druk je op de knoppen en ze blijven ingedrukt. Je oven heeft nu een vlak oppervlak dat je gemakkelijk kan reinigen. Eenmaal schoon, kun je de knoppen opnieuw indrukken... of ze verzonken laten voor een esthetisch ontwerp!Maak van jouw oven een schoonmaakhulp.Met EcoClean verlies je na gebruik van de oven veel minder tijd met schoonmaken. Op de achterwand van de oven is een peciale coating van ultrafijne keramische deeltjes aangebracht. Vetspatten die hier mee in aanraking komen breken vanzelf af door middel van oxidatie. Alleen de zijwanden, de binnenzijde van de ovendeur en de bodem moeten nog op de reguliere manier worden schoongemaakt. De coating herstelt zichzelf daarna iedere keer als de oven wordt verwarmd. Voor zolang als het toestel meegaat.Eenvoudig tussendoor schoonmakenIs je oven maar licht bevuild en wil je hem snel weer schoon hebben? Doe dan 400 ml water en een druppel afwasmiddel op de bodem van de pan. Vervolgens kies je de juiste verwarmingsmodus, temperatuur en tijdsduur. Het milieuvriendelijke schoonmaaksysteem zorgt ervoor dat je aangekoekte etensresten in je oven daarna snel en makkelijk schoon kunt vegen.The gentle way of cooking.Do you want to save energy while cooking? With Hotair Gentle, we’ve improved the heating mode that’s most commonly used in households. The fan distributes the heat evenly throughout the oven cavity, which can help save energy. When baking on a single level – such as small baked goods, cakes in tins or cakes on a baking tray – no preheating is necessary.Bak gelijkmatig op maximaal drie niveaus.Nu kun je tal van lekkernijen, zoals koekjes, op maximaal drie niveaus tegelijk bakken. De ventilator van 3D warme lucht verdeelt de warmte snel en gelijkmatig door de ovenruimte. Je kunt ook drie gerechten tegelijk bereiden in één oven. Zo bak je lasagne voor de lunch, gebraad voor het diner en muffins voor het dessert allemaal samen, zonder dat de smaken zich mengen.


U leidt een actieve, duurzame levensstijl. Voor u geeft het echte gebruik de doorslag, niet de technische snufjes. U kiest voor tijdloos design en niet voor een of andere voorbijgaande modetrend. Daarom vertrouwt u bij de aankoop van huishoudtoestellen op de ervaring en competenties van een traditiemerk.
Algemeen
Inhoud ovenruimte 71 Liter
Ovenhoogte Nishoogte 59 cm
Verwarmingswijze Microgolf, Grill, Onderwarmte, Bovenwarmte
Bediening
Automatische programma's 10
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 0,97 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 0,81 kWh
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 3400 W
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm
Hoogte 59,5 cm
Kleur Zwart
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 58,5 cm
Onderhoud & Reiniging
Reiniging van de oven Hydrolyse, Katalyse
Ovenkenmerken
Boven- en onderwarmte (conventioneel)
Bovenwarmte
Grill
Maximale oventemperatuur 275 °C
Minimale oventemperatuur 50 °C
Onderwarmte
Ontdooifunctie
Pizzastand
Veiligheid
Kinderbeveiliging
 • 849,00€
 • Excl. BTW: 701,65€
 • Adviesprijs fabrikant 849,99€
 • Bosch oven: Gratis kookboek Loïc Actie geldig tot 31/12/2023
  Actievoorwaarden bekijken
A
Gratis kookboek Loïc bij aankoop van een Bosch oven Serie 4, 6 of 8. Tot uitputting van de voorraad!

Print  PDF

Tags: HBT237BB0Serie 6BoschOvenInbouw-ovensovens