KG49NXXDF Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Meer ruimte voor langdurige versheid.

Groenten en fruit vragen vaak wat meer ruimte en vis en vlees worden best afzonderlijk bewaard. De indeling voorziet elk compartiment van een eigen koudeluchttoevoer, waardoor je verschillende voedingswaren langer vers blijven. Meer ruimte in één optimaal gekoelde oplossing.Deze handige technologische oplossing houdt je vriezer ijsvrij.

Niets dan voordelen, je kan je vriezer nu energiezuinig ijsvrij houden. De noFrost-technologie onttrekt vocht aan de lucht wat resulteert in de circulatie van droge lucht, waardoor ijsvorming op de binnenwanden en op je diepvriesproducten wordt voorkomen. Hierdoor functioneert je vriezer optimaler wat je een energiebesparing oplevert.Gelijkmatige koeling op alle niveaus.

Als je koelkast niet gelijkmatig koelt, is al je producten vers houden een uitdaging. Dat is echter verleden tijd. De high-gloss achterwand met multiAirflow-technologie circuleert de lucht gelijkmatig voor een constante temperatuur op alle niveaus. Net aan de koelkast toegevoegde voedingswaren worden snel afgekoeld om de versheid optimaal te preserveren.Met de Super-koelen knop wordt de temperatuur voor een bepaalde tijd verlaagd, zodat nieuwe etenswaren sneller worden gekoeld.

Met de Super-koelen knop kunt u de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als u niet gekoeld eten in de koelkast zet.De betere manier om je flessen te koelen.

Vind je flessen koelen een uitdaging? Onze bottleRack biedt de oplossing. Zowel grote als kleine flessen en blikjes kunnen nu gekoeld worden zonder gedoe. Met de handige, individuele flessenhouders berg je al je flessen veilig en binnen handbereik op.bigCapacity

Volop ruimte voor uw wekelijkse boodschappen dankzij de extra grote capaciteit.


Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 35 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 223 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 3
Aantal diepvriesvakken 1
Breedte 700 mm
Diepte 667 mm
Hoogte 2030 mm
Kleur Zwart, Zilver
Kleur/Stijl BlackSteel
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Omkeerbare deur
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 311 Liter
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 18 uur
Invriescapaciteit 11 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 129 Liter
No Frost
  • 1.469,00€
  • Excl. BTW: 1.214,05€
  • Adviesprijs fabrikant 1.469,99€
D

Print  PDF

Tags: ecolabelKG49NXXDFSiemensKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten