Ornata V3 Gaming Toetsenbord Azerty Razer Print  PDF

magazijnvoorraad

Maak kennis met de Razer Ornata V3, een onopvallend ergonomisch gamingtoetsenbord aangedreven door Razer Chroma™ RGB. Met een nieuwe ultradunne vormfactor, duurzamere toetsdoppen en unieke mecha-membraanschakelaars, verbetert u uw werk en spel met een hybride toetsenbord dat het beste van twee werelden combineert.

Met dunnere toetsdoppen en kortere schakelaars geniet je van een natuurlijke handpositie met een onopvallend ergonomisch gamingtoetsenbord dat urenlang gebruik mogelijk maakt met weinig inspanning.

Door de pittige klikfeedback van een mechanische schakelaar te combineren met het vertrouwde gevoel van een conventioneel toetsenbord, is elke toetsaanslag even bevredigend als nauwkeurig.

De UV-coating is duurzamer dan gewone keycaps en zorgt voor meer lichtbestendige legendes en een betere bescherming tegen slijtage door veelvuldig gebruik.

De UV-coating is duurzamer dan gewone keycaps en zorgt voor meer lichtbestendige legendes en een betere bescherming tegen slijtage door veelvuldig gebruik.

De zacht aanvoelende polssteun is ontworpen om naadloos op het onopvallende toetsenbord te klikken en biedt voldoende comfort en ondersteuning voor uw polsen, vooral van vitaal belang bij langdurig gebruik.

Met 16,8 miljoen kleuren en een reeks RGB-effecten om uit te kiezen, personaliseer je het toetsenbord en krijg je toegang tot dynamische lichteffecten voor honderden Chroma-geïntegreerde games.


Algemeen
Aanbevolen gebruik van toetsenbord Gaming
Muis inbegrepen
Toetsenbord pakket Enkel toetsenbord
Connectiviteit
Bluetooth
Type verbinding Bedraad
Ergonomie
Polssteun
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Toetsen
Toetsenbordindeling Azerty
Toetsenbordtechnologie Razer
Verlichte toetsen
Uitrusting
Inclusief muis
  • : 83
  • Ornata V3 Gaming Toetsenbord Azerty Razer
  • Categorieën: COMPUTER Toetsenbord PC & Multimedia
  • Model: Razer ornata v3 low gaming keyboard
  • Beschikbaarheid: leverbaar in 3-5 werkdagen
  • 89,99€
  • Excl. BTW: 74,37€

Print  PDF

Tags: OrnataV3GamingToetsenbordAzertyRazerToetsenbordenKeybords