ION Black Gigaset Print  PDF

magazijnvoorraad

Moderne communicatie met maximale flexibiliteitIn een veranderende wereld van "hybride"werken, werken veel mensen steeds vaker vanuit huis. Unified Communications ("UC")-systemen combineren bijvoorbeeld telefonie, videoconferenties, e-mails en instant messaging in één applicatieomgeving. Ondanks het gereduceerde ontwerp zorgt de nieuwe Gigaset ION voor een vlotte en net zo comfortabele communicatie als op kantoor. Het is het perfecte alternatief voor gebruikers die de voorkeur geven aan een handsfree handset boven een headset voor gesprekken en conferenties. Tegelijkertijd geniet u van de voordelen van een moderne DECT-handset: HD-audiokwaliteit, handsfree-functie, plug & play-installatie en een voor ruisonderdrukking geoptimaliseerde microfoon.Automatische overschakeling van audiomodusBel zoals u wilt: met de geïntegreerde nabijheidssensor detecteert de Gigaset ION welke audiomodus vereist is. De telefoon schakelt automatisch over en doet dat zelfs tijdens actieve oproepen, bijvoorbeeld van handsfree modus naar handsetmodus wanneer het toestel uit het basisstation wordt gehaald en tegen het oor wordt gehouden. Dankzij de versleutelde DECT-verbinding is er geen risico meer wat betreft gegevensbescherming en wordt er geen vertrouwelijke informatie vrijgegeven.Flexibiliteit dankzij compatibiliteitDe Gigaset ION kan worden gebruikt als audio-outputapparaat voor vrijwel alle softphones en UC-clients met Linux, Windows of Mac OS. Door de USB-poort profiteert u van optimale flexibiliteit. De Gigaset DECT STICK maakt tevens gebruik mogelijk vanaf iedere bureautelefoon, mits deze is voorzien van een USB-poort (bijvoorbeeld voor headsets). Er worden standaard USB-stuurprogramma's gebruikt voor plug & play-installatie.


DECT: bewegingsvrijheidDe Gigaset ION profiteert van alle voordelen van de telefonie van nu: De DECT-interface die verbinding maakt met de meegeleverde Gigaset DECT STICK zorgt voor onbeperkte mobiliteit. Deze stick kan gewoon in de USB-poort op de pc of laptop worden gestoken of het ION-basisstation. Hiermee is draadloze communicatie tot 300 meter mogelijk - dat is veel meer bereik dan de gemiddelde Bluetooth speaker. Op zoek naar nog meer mobiele flexibiliteit? De Gigaset ION kan ofwel in het basisstation worden opgeladen of op afstand via de USB-C-poort.Langdurig en flexibel accugebruik280 uur in stand-bymodus en 14 uur gesprekstijd: de Gigaset ION is betrouwbaar en maakt lange gesprekken mogelijk. Het leddisplay verstrekt informatie over het resterende accuniveau en geeft een waarschuwing als dit laag is. De betrouwbare en moeiteloze oplaadopties via pc of laptop, basisstation, primair toestel of met een extra USB-C-stroombron dragen bij aan flexibel gebruik. Zo draagt de Gigaset ION bij aan de verwezenlijking van nieuwe werkmodellen zoals een bureau delen, open werkruimtes en schakelen tussen een kantooromgeving en kantoor aan huis.


Milieuvriendelijk en stralingsvrij dankzij ECO DECTDe Gigaset ION beschikt over de milieuvriendelijke ECO DECT-technologie. Dat betekent dat het toestel in stand-by stralingsvrij is. Tijdens een oproep wordt het zendvermogen automatisch aangepast aan de afstand tussen het basisstation (Gigaset DECT STICK) en de handset. Hoe kleiner de afstand naar het basisstation, hoe lager de straling. Dat betekent dat u het energieverbruik en het stralingsniveau verkleint en toch constant een uitstekend vermogen behoudt.


De UC-handset voor flexibel gebruik
 • Ideaal voor het werken in het thuiskantoor

 • Compatibel met Microsoft Teams*, Zoom*, Meet enz.

 • Integratie in UC-oplossingen van SWYX en Unify Circuit

 • HD-audiokwaliteit

 • Handsfree bellen in HD

 • Plug & Play-installatie

 • Noise-cancelling geoptimaliseerde in microfoon

 • USB 2.0-aansluiting (DECT STICK)

 • USB-C-aansluiting (oplaadstation en hoofdeenheid)

 • Ring LED in 5 kleuren plus mute LED (oranje)


Aansluitingen
Netwerkaansluiting
Connectiviteit
Bluetooth
Wi-Fi
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
LAN
Power over Ethernet (PoE)
Scherm
Aanraakscherm
Stroom
Aantal batterijen 2
Batterijtype AAA
Gespreksduur 14 uur
Stand-by tijd 280 uur
Toetsen
Verlichte toetsen
 • : 48
 • ION Black Gigaset
 • Categorieën: TELEFONIE Dect
 • Model: S30852-H2970-R101
 • Beschikbaarheid: leverbaar in 3-5 werkdagen
 • 119,99€
 • Excl. BTW: 99,17€

Print  PDF

Tags: IONBlackGigasetDraagbare telefoon (DECT)Telefoons Dect