WAN28276FG Bosch Print  PDF • Het SpeedPerfect-programma zorgt voor een perfect propere was, tot 65% sneller.
 •  Bijvul-functie: ben je een hemd in de wasmachine vergeten steken? Geen probleem! Je kunt het nu makkelijk aan je was toevoegen.
 •  EcoSilence Drive™: de efficiënte en zeer duurzame wasmachinemotor.
 • VarioDrum: zacht en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur.
 • LED-display met eenvoudige Touch-Control bediening en extra functies zoals tijduitstel en resttijdaanduiding.

SpeedPerfect-programmaMet het SpeedPerfect-programma kan je de programmaduur tot 65%* inkorten, zonder afbreuk te doen aan de resultaten. SpeedPerfect kan je combineren met de meeste programma's, op maat van de waslading en het type stof. * Verschil in tijdsduur van het Easy Care 40°C-programma met SpeedPerfect, vergeleken met de normale tijdsduur zonder SpeedPerfect.Met de Bijvul-functie blijft er nooit meer wasgoed achter in je wasmand.Ben je vergeten een kindersok of een verdwaalde T-shirt in de wasmachine te steken? Geen probleem! Met de Bijvul-functie kun je tijdens de wasbeurt makkelijk kleding toevoegen of verwijderen*. Druk gewoon op de Bijvul-knop, open de deur, voeg de vergeten kledingstukken toe en ga door met wassen. *Als veiligheidsvoorziening kun je de Bijvul-functie niet gebruiken als het zeepsop heter is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is.Jouw duurzame, extra stille wasmachine.Lawaai in huis kan storend werken. Daarom hebben we voor onze wasmachines de EcoSilence Drive™ ontwikkeld. Deze borstelloze, energiezuinige motor vermindert wrijving voor een stille werking, en is ontworpen voor een bijzonder lange levensduur.Eenvoudig te bedienen dankzij het heldere scherm en de touch knoppen.Je bedient de wasmachine heel eenvoudig dankzij het grote led-display. Doordat het display bestaat uit touch knoppen, druk je eenvoudig op datgene wat je nodig hebt. En wil je de wasmachine later starten zodat hij klaar is als je thuis komt? Gebruik dan de uitgestelde start- en eindtijd.


U bent een familiemens en een waar organisatietalent: zelfs in grootste chaos behoudt u het overzicht en creëert u opnieuw orde. Daarom wil u huishoudtoestellen die gewoon eenvoudig te bedienen zijn en tijd besparen – van een merk dat oog heeft voor uw specifieke behoeften.
Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type wasmachine Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Energieverbruik
Droogresultaat B
Energieklasse A
Energieverbruik per 100 cycli 46 kWh
Geluidsniveau centrifugeren 71 dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Gewogen waterverbruik per cyclus 47 Liter
Tijdsduur Eco 40-60° programma 3:33
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 59 cm
Gewicht 70 kg
Hoogte 84,8 cm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop
Aanduiding resttijd
Eindsignaal programma
Uitgestelde start
Opties
Voorwas
Programma's
Wasprogramma's Fijne was/Delicaat/zijde, Wol / handwas, Outdoor / Sports, QuickWash (kort programma/quick/speed/express), Spoelen, Gemengde was/mix, Voorwas
Veiligheid
Kinderbeveiliging
 • 779,00€
 • Excl. BTW: 643,80€
 • Adviesprijs fabrikant 779,99€
 • Bosch Wassen: tot 6 maanden gratis Persil Actie geldig tot 31/12/2023
  Actievoorwaarden bekijken
A
Ontvang tot 6 maanden gratis Persil wasmiddel bij aankoop van een Bosch wasmachine.

Print  PDF

Tags: ecolabelWAN28276FGSerie 4BoschWasmachine