TX-55MZ800E Panasonic Print  PDF

magazijnvoorraad

De MZ800 Series 4K OLED Smart TV brengt content tot leven. Geniet van nauwkeurige details, heldere kleuren en diepzwarte tinten dankzij het OLED-paneel. Ervaar de beste beeld- en geluidskwaliteit dankzij de geïntegreerde subwoofer. Google TV brengt films, series, live tv-programma’s en meer samen via apps en abonnementen en organiseert ze voor iedereen.Panasonic 4K OLED Google TV™ met prachtige kleuren en meeslepend geluidDe MZ800 Series 4K OLED Smart TV brengt content tot leven. Geniet van nauwkeurige details, heldere kleuren en diepzwarte tinten dankzij het OLED-paneel. Ervaar de beste beeld- en geluidskwaliteit dankzij de geïntegreerde subwoofer. Google TV brengt films, series, live tv-programma’s en meer samen via apps en abonnementen en organiseert ze voor iedereen.Superieur OLED-beeld voor een ongelooflijke bioscoopervaring4K OLED TV’s hebben individueel verlichte cellen voor een natuurlijke kleur en hoog contrast - waarbij zwart ook echt zwart is. De 4K Color Engine Pro finesses de nauwkeurigheid van kleuren, contrast en helderheid voor geweldige beeldprestaties. Geniet van ultieme filmische beeldprestaties.Kijk naar wat je het liefst ziet.

Bedien met jouw stem.Je tv werkt handiger dan ooit. Gebruik je stem voor het zoeken naar films, streamen van apps, afspelen van muziek en het bedienen van de tv. Vraag Google naar een specifieke titel, het zoeken op genre of krijgen van gepersonaliseerde aanbevelingen. Krijg zelfs antwoorden zoals sportuitslagen, bedien slimme apparatuur en meer. Druk op de Google Assistant-knop op de afstandsbediening om aan de slag te gaan.**Google Assistant is niet beschikbaar in bepaalde talen en landen.

*Bepaalde apps, content en/of functies zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen. Onderhevig aan beschikbaarheid.State of the art beeld- en geluidskwaliteitDolby Vision® en HDR10+ bieden ultralevendige kleuren, scherpere contrasten en rijkere details voor een ongekende beeldkwaliteit. Filmmaker-modus stelt het kleurenpalet, contract, beeldverhouding en framesnelheid in zoals de regisseur het heeft bedoeld. Geweldig beeld is één ding, maar met geweldig geluid wordt het nog veel beter. Onze geluidsverwerking, met extra meeslepende Dolby Atmos®-technologie neemt je mee in de sfeer. En de naar voren gerichte luidsprekers, met een geïntegreerde subwoofer om de bass aan te sturen, biedt een meeslepend geluid - waardoor entertainment naar een hoger niveau wordt getild.Klaar om te gamenVan tv kijken overschakelen naar gamen? Geen enkel probleem! Selecteer met de afstandsbediening van de tv Game Modus om inputvertraging te verminderen, zodat de actie op het scherm direct reageert op uw aanwijzingen, dit alles dankzij de „Auto Low Latency Mode“ (ALLM) via HDMI 2.1. Als gamer ga je ook onze Media-speler en toegang tot TWITCH kunnen waarderen.Handige connectiviteit via BluetoothOnze MZ800 Series is uitgerust met Bluetooth® en zorgt ervoor dat je jouw tv kunt koppelen met audio-apparatuur met Bluetooth, zoals soundbars, koptelefoons en draadloze luidsprekers waardoor jouw audio-ervaring nog verder wordt verbeterd.Prachtig, frameloos ontwerpDeze tv combineert niet alleen slimheid met hoge beeld- en geluidskwaliteit, maar is ook een genot voor het oog dankzij het prachtige, onopvallende, frameloze ontwerp: Het perfecte item voor elke woonkamer.


Aansluitingen
Aantal USB-poorten 2
CI+ ingang
HDMI Audio Return Channel (ARC) eARC
Hoofdtelefoonaansluiting
Afspeelmogelijkheden
Smart TV
Smart TV platform Google TV
Algemeen
Type TV OLED
Audio
Surroundformaten Dolby Atmos
Bediening
Afstandsbediening
Smart home platform Google Assistant
Connectiviteit
Bluetooth
Energieverbruik
Energieklasse G
Energieverbruik in HDR-modus per 1000u 132 kWh
Energieverbruik in SDR-modus per 1000u 82 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 122,8 cm
Diepte 4,9 cm
Diepte (met tafelvoet) 25,1 cm
Gewicht met voet 27 kg
Gewicht zonder voet 22 kg
Hoogte 71,5 cm
Hoogte (met tafelvoet) 74,9 cm
Kleur Zwart
VESA montage
VESA-standaard 200 x 200 mm
Scherm
HDR-formaten Dolby Vision, HLG, HDR10, HDR10+
TV-tuners
Ether (DVB-T)
Ether (DVB-T2)
Kabel (DVB-C)
Satelliet (DVB-S2)
  • 1.800,00€
  • Excl. BTW: 1.487,60€
G

Print  PDF

Tags: TX55MZ800EPanasonicTelevisie