TX-24MS350E 24inch Smart tv Panasonic Print  PDF

HD SMART TV met optie voor stembediening

Het aantrekkelijke ontwerp van de MS350 Series HD Smart tv’s bevat handige functies. Geïntegreerde wifi zorgt voor snelle verbinding met het internet voor Netflix*, YouTube en andere diensten. Het is compatible met populaire spraakbedieningen. Je kunt zelfs eigen video’s afspelen met de USB-mediaspeler. Terwijl HDR-compatibiliteit zorgt voor een hoog beeldcontrast.

*Abonnement vereistHD-beeldkwaliteit

De High Definition MS350 biedt verbeterde beeldprestaties van tv-uitzendingen - als u heeft geüpgraded van een model met standaard definitie. Natuurprogramma’s zien er echter uit en drama springt echt uit het beeld - dit alles met de HDR-capabiliteit voor hoog contrast.Hoog contrastbeeld

Dankzij High Dynamic Range-technologie (HDR), bieden tv’s uit de MS Series een hoger beeldcontrast. Het zwart is dieper en het wit is helderder voor dynamischer beeld en het kleurenpalet is vergroot bij het kijken naar compatibele bronnen, zoals Netflix*.

*Abonnement vereistSmart tv en onmisbare apps

Waarom zou er een beperking zitten aan het kijken naar live tv-uitzendingen? Smart tv’s, zoals de MS Series, maken eenvoudig verbinding met het internet via de geïntegreerde wifi waardoor de kijkmogelijkheden eindeloos zijn. Kijk naar eerder uitgezonden tv-programma’s, YouTube en populaire videostreamingsdiensten zoals Netflix*, Amazon Prime* wanneer het jou uitkomt.

*Abonnement vereistSpraakbesturing

Modellen uit de MS Series werken met Google Home en Alexa voor handsfree bediening. Zap tussen kanalen, pas het volume aan of zet het toestel aan of uit met jouw stem wanneer het aangesloten is op een extern apparaat. Ideaal voor als je tv wil kijken tijdens het koken of als je handen vol hebt handen vol heeft.

Google en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC. Google Assistant is in bepaalde talen en landen niet beschikbaar.

Amazon, Alexa en alle bijbehorende logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. en gelieerde ondernemingen.Flexibele kijkopties

Tv kijken in de slaapkamer? Dat is geen probleem met de flexibele kijkopties van de MS Series. Met geïntegreerde DVB digitale terrestrische satelliet en kabel – HD Triple Tuner biedt geweldig beeld op veel verschillende manieren. Hij kan ook gemakkelijk worden aangesloten via geïntegreerde WLAN en HDMI.USB-mediaspeler

Met de USB-mediaspeler bepaal je zelf wat je op de tv afspeelt. Sluit eenvoudigweg een USB-drive aan op de ingang en open op de USB opgeslagen persoonlijke content: muziek, video’s of foto’s. Door deze functie is de tv ideaal voor op de kinderkamer.


Aansluitingen
Aantal HDMI-ingangen 2
Aantal USB-poorten 1
CI+ ingang
Netwerkaansluiting
Afspeelmogelijkheden
Smart TV
Audio
Uitgangsvermogen (totaal) 5 W
Bediening
Afstandsbediening
Koppeling met app
Smart home platform Google Home
Energieverbruik
Elektrisch verbruik (stand-by) 0,5 W
Energieklasse E
Energieverbruik in HDR-modus per 1000u 28 kWh
Energieverbruik in SDR-modus per 1000u 16 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 55,3 cm
Diepte 6,3 cm
Diepte (met tafelvoet) 13,4 cm
Gewicht met voet 3,75 kg
Gewicht zonder voet 3,5 kg
Hoogte 33,4 cm
Hoogte (met tafelvoet) 37,2 cm
Kleur Zwart
VESA montage
VESA-standaard 75 x 75 mm
Scherm
Beelddiagonaal (cm) 60 cm
Beelddiagonaal (inch) 24 inch
HDR-formaten HLG, HDR10
HDR-ondersteuning
Schermresolutie 1366 x 768 (HD Ready) pixels
TV-tuners
Ether (DVB-T)
Ether (DVB-T2)
Kabel (DVB-C)
Satelliet (DVB-S2)
  • : 18
  • TX-24MS350E 24inch Smart tv Panasonic
  • Categorieën: Televisie Televisie TV & Audio
  • Model: TX-24MS350E
  • Beschikbaarheid: Contacteer voor voorraad
  • 249,00€
  • Excl. BTW: 205,79€
E

Print  PDF

Tags: ecolabelTX24MS350E24inchSmarttvPanasonicTelevisie