EW1614 Mondbevochtiger met ultrasone technologie Panasonic Print  PDF

magazijnvoorraad

Zacht. Krachtig. Ultrasoon

Uitgebreide mondzorg voor je gezin.

De gepatenteerde ultrasonic technologie van Panasonic is zacht voor tandvlees, maar maakt een krachtige verwijdering van voedselresten en bacteriën uit tanden en parodontale pockets mogelijk. 10 instelbare waterdrukniveaus en kindermodus maken het bruikbaar voor het hele gezin, van volwassenen tot kinderen*.

*Voor kinderen van 8 jaar en ouderUltrasonic technologie voor

betere mondverzorging

De EW1614 wordt geleverd met een ultrasoon mondstuk dat de waterstraalsnelheid op het smallere deel verhoogt en waterdampbellen genereert. Deze waterdampbellen barsten en genereren een schokgolf die het reinigingsvermogen versterkt, zelfs met hetzelfde waterdrukniveau.

* Afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie.Poets tanden grondig met Ultrasonic-technologie

Een krachtige waterstraal door Ultrasonic-technologie maakt het mogelijk om voedselresten op het oppervlak van de tanden te verwijderen.

*Gebruik na het poetsen van tanden wordt aanbevolen.

*Afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden.Bereik het gebied tussen de tanden gemakkelijk om voedselresten te verwijderen met de krachtige Ultrasonic-waterstraal.

*Afbeelding is enkel voor illustratieve doeleinden.De Ultrasonic-waterstraal verwijdert de bacteriën in tandvleespockets die tandvleesaandoeningen veroorzaken.

*Afbeelding is enkel voor illustratieve doeleinden.Ultrasonic-technologie is gecreëerd met comfort in het achterhoofd en helpt bij het zachtjes stimuleren van het tandvlees.

*Afbeelding is enkel voor illustratieve doeleinden.Spoelt voedselresten op moeilijk te poetsen plaatsen weg, zoals tussen tanden, beugels en bruggen.

*Afbeelding is enkel voor illustratieve doeleinden.De zachte waterdruk van de kindermodus maakt het zelfs voor kinderen veilig

De waterdruk kan worden aangepast in 10 niveaus. Niveau 1 is kindermodus en biedt grondige zorg met zachte waterdruk die geen pijn veroorzaakt bij tanden of tandvlees, waardoor het zelfs voor kinderen veilig is om te gebruiken.Lichtgewicht handvat

Handvat is dun en ongeveer 40 gram. Past gemakkelijk, zelfs in de kleine handen van kinderen.Gaat 1,5 keer langer mee*

De bedrijfstijd is ongeveer 1,5 keer* verlengd tot 180 seconden op de volle watertank. Maakt het mogelijk in elk hoekje te reinigen met een enkele navulling.

*Vergeleken met het vorige model EW1611.Uitneembaar waterreservoir

Tank kan worden losgekoppeld. Maakt gemakkelijk bijvullen van water mogelijk zonder de hoofdeenheid te hoeven verplaatsen.Selecteerbare mondstukken voor verschillende toepassingen

Bevat twee ultrasonic mondstukken, één orthodontische mondstuk en één tongverzorgingsmondstuk. Diverse mondstukken maken orale zorg mogelijk die gericht is op specifieke behoeften. Koop extra mondstukken die passen bij de grootte en behoeften van je gezin.

*Deel om hygiënische redenen niet met andere gebruikers.

*Tongverzorgingsmondstuk is niet ontworpen voor kinderen.Ultrasonisch mondstuk

Ultrasoon mondstuk kan helpen om voedselresten, plaque en hardnekkige bacteriën die in parodontale pockets zijn verborgen, zorgvuldig te verwijderen.Orthodontisch mondstuk

De combinatie van een waterstraal en de geïntegreerde borstelkop maken het gemakkelijk verwijderen van tandplak en voedselresten van beugels en bruggen mogelijk.Tongverzorgingsmondstuk

Het water stroomt rustig van de tip van het mondstuk om wrijving tussen de tong en de borstel te onderdrukken, met minder schade door het borstelen als gevolg.

*Tongverzorgingsmondstuk niet ontworpen voor kinderen.Onderhoud schone tanden

De hoofdunit van de bevochtiger is geclassificeerd als IPX7-waterdicht. Watertank is ook vaatwasmachinebestendig, waardoor grondig kan worden gereinigd.

*De hoofdeenheid kan niet met water worden gewassen.

*Watertankdop kan niet worden gereinigd in een vaatwasser.Wasbare handgreep

De handgreep kan met water worden gewassen voor eenvoudig onderhoud.Magnetische handgreep

Magnetische handgreep en koordhouder voor eenvoudig opbergen. Bij het opbergen raakt de onderkant van het handvat niets, dus het blijft schoon.Dubbel stopcontact

Handige dubbele uitgang voor netsnoer zodat je de snoer zowel via de linker- en rechterkant er uit kan trekken.


Algemeen
Aantal intensiteiten 10
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Draadloos
  • 135,00€
  • Excl. BTW: 111,57€

Print  PDF

Tags: EW1614MondbevochtigermetultrasonetechnologiePanasonicMonddouche