SN23EI20BE Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Snel en slim de vaatwas doen.

Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kunt u de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat u varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch?Flexibel gemak bij het in- en uitruimen van je vaatwasser

Perfect aangepast aan uw vaat: de nieuwe Flex korven en lades bieden meer flexibiliteit en gebruiksgemak bij het in- en uitladen van de vaat. Of het nu gaat om borden, potten, kopjes of wijnglazen – in Siemens vaatwassers met Flex korven vindt elk type vaatwerk snel zijn plaats.Bespaar tijd en moeite.

Nu het leven steeds drukker wordt, zijn Siemens-vaatwassers met Home Connect een ideale partner. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* bedient u uw slimme vaatwasser via de Home Connect-app of uw slimme speaker. Zo kunt u bijvoorbeeld het wasprogramma wijzigen of de stiltestand aanzetten. Met de app kunt u zelfs opnieuw vaatwastabletten bestellen. Het leven is net een beetje makkelijker geworden. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid.Vind uw favorieten.

De Favourite-knop maakt uw vaatwasser nóg persoonlijker. Voer uw meest gebruikte programma's en opties in en start deze vervolgens met een druk op de knop of via de Home Connect-app.Remote Control: eenvoudig de afwasprogramma's selecteren en starten via de Home Connect app.

Met de Home Connect app kunt u eenvoudig programma's en opties selecteren en uw vaatwasser starten, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Zo beschikt u altijd over een glanzende vaat precies wanneer u die nodig heeft.Altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw vaatwasser - Remote Monitoring.

Dankzij Home Connect kunt u uw Siemens vaatwasser perfect controleren, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Zo behoudt u steeds een perfect overzicht van de actuele status van het programma. En als de vaat weer glanzend schoon en perfect droog is, stuurt de Home Connect app zelfs een pushmelding.Ontvang een melding wanneer uw vaatwastabletten bijna op zijn - Tab counter.

De Tab Counter zorgt voor meer gemak en gemoedsrust. Maak gewoon een aantekening in de Home Connect app als u nieuwe vaatwastabletten koopt, zo kunt u het aantal tabletten altijd bewaken via uw smartphone, waar u ook bent. Als uw tabletten bijna op zijn, stuurt de Home Connect app zelfs een push-melding om u eraan te herinneren nieuwe tabletten aan te schaffen.Optimale afwasresultaten met een druk op de knop: Auto programma.

Als u de Auto programma-knop indrukt, controleert de aquaSensor de bevuiling van het water, bepaalt die hoeveel schoon water er nodig is en op welk moment het moet worden toegevoegd, en kiest die de afwastemperatuur – voor briljante resultaten in recordtijd.Levenslange garantie tegen externe waterschade: aquaStop®.

Het aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van het toestel.10 jaar garantie tegen doorroesten van de binnenkuip van een Siemens vaatwasser.

Behalve de innovatieve technologie kunt u ook van een Siemens vaatwasser nog één ding speciaal verwachten: duurzame kwaliteit. De kuip van onze vaatwassers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, met productie- en verbindingstechnieken die zijn toegesneden op de gebruikte materialen en voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling. Daardoor zijn wij een van de weinige fabrikanten die 10 jaar volledige garantie kunnen verlenen op doorroesten van de kuip. * Online-registratie verplicht binnen 8 weken na aflevering. Registratie is mogelijk op www.siemens-home.bsh-group.com/be/nl/10-jaar-garantie. Daar vindt u ook de garantievoorwaarden.
  • varioSpeed Plus – Was en droog uw vaat tot drie keer sneller.

  •  Flex korven en lades - meer flexibiliteit en comfort bij het in- en uitladen van de vaat.

  •  Home Connect – Blijf overal in contact met uw slimme vaatwasser.

  •  Favourite-knop – Vind sneller uw favoriete vaatwasprogramma's.

  •  Remote Control: eenvoudig de afwasprogramma's selecteren en starten via de Home Connect app.


Algemeen
Aantal bestekken 13
Type vaatwasser Vrijstaand
Bediening
Koppeling met app
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 3:20
Energieklasse C
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 74 kWh
Geluidsniveau 40 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9
Functies
Halve belading
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 84,5 cm
Kleur Zilver
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar
Uitgestelde start
Zelfreinigend filtersysteem
Programma's
Aantal afwasprogramma's 6
Uitrusting
Bestekschikking Bestekmandje
  • 899,00€
  • Excl. BTW: 742,98€
  • Adviesprijs 899,99€
C

Print  PDF

Tags: ecolabelSN23EI20BESiemensVaatwasser vrijstaandVaatwasmachines vrijstaandVrijstaande vaatwassers