SN23EC03ME Siemens Print  PDF

Snel en slim de vaatwas doen.

Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kunt u de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat u varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch?Gemakkelijk en flexibel in te ruimen: varioFlex-korven.

De bovenkorf is voorzien van drie splitsbare en inklapbare plateaus en twee rijen neerklapbare bordenpinnen. De onderkorf heeft vier rijen neerklapbare bordenpinnen. Dit biedt maximale flexibiliteit bij het inruimen. Bovendien kunt u de korven dankzij de handgrepen gemakkelijker uittrekken.Vario-besteklade

De Vario-besteklade biedt een extra laadruimte. Dankzij het speciale ontwerp is er niet alleen ruimte voor bestek, maar ook voor pollepels, slabestek en klein serviesgoed zoals espressokopjes. En in de onderste korf is geen bestekmand meer nodig zodat daar nu ruimte is voor vaatwerk van 14 personen.Bespaar tijd en moeite.

Nu het leven steeds drukker wordt, zijn Siemens-vaatwassers met Home Connect een ideale partner. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* bedient u uw slimme vaatwasser via de Home Connect-app of uw slimme speaker. Zo kunt u bijvoorbeeld het wasprogramma wijzigen of de stiltestand aanzetten. Met de app kunt u zelfs opnieuw vaatwastabletten bestellen. Het leven is net een beetje makkelijker geworden. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid.Vind uw favorieten.

De Favourite-knop maakt uw vaatwasser nóg persoonlijker. Voer uw meest gebruikte programma's en opties in en start deze vervolgens met een druk op de knop of via de Home Connect-app.Automatische deuropning voor geweldige droogresultaten

Voorzichtig drogen dankzij autoOpen Dry: de deur opent automatisch en voorzichtig tijdens het droogproces, waardoor het vaatwerk op natuurlijke wijze droogt zonder dat daar extra energie voor nodig is.Remote Control: eenvoudig de afwasprogramma's selecteren en starten via de Home Connect app.

Met de Home Connect app kunt u eenvoudig programma's en opties selecteren en uw vaatwasser starten, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Zo beschikt u altijd over een glanzende vaat precies wanneer u die nodig heeft.Altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw vaatwasser - Remote Monitoring.

Dankzij Home Connect kunt u uw Siemens vaatwasser perfect controleren, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Zo behoudt u steeds een perfect overzicht van de actuele status van het programma. En als de vaat weer glanzend schoon en perfect droog is, stuurt de Home Connect app zelfs een pushmelding.Ontvang een melding wanneer uw vaatwastabletten bijna op zijn - Tab counter.

De Tab Counter zorgt voor meer gemak en gemoedsrust. Maak gewoon een aantekening in de Home Connect app als u nieuwe vaatwastabletten koopt, zo kunt u het aantal tabletten altijd bewaken via uw smartphone, waar u ook bent. Als uw tabletten bijna op zijn, stuurt de Home Connect app zelfs een push-melding om u eraan te herinneren nieuwe tabletten aan te schaffen.Optimale afwasresultaten met een druk op de knop: Auto programma.

Als u de Auto programma-knop indrukt, controleert de aquaSensor de bevuiling van het water, bepaalt die hoeveel schoon water er nodig is en op welk moment het moet worden toegevoegd, en kiest die de afwastemperatuur – voor briljante resultaten in recordtijd.
  • varioSpeed Plus – Was en droog uw vaat tot drie keer sneller.

  •  Home Connect – Blijf overal in contact met uw slimme vaatwasser.

  •  Favourite-knop – Vind sneller uw favoriete vaatwasprogramma's.

  •  autoOpen Dry - de deur opent automatisch om perfecte droogresultaten te garanderen.

  •  Remote Control: eenvoudig de afwasprogramma's selecteren en starten via de Home Connect app.


Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Vrijstaand
Bediening
Koppeling met app
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 3:35
Energieklasse B
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 65 kWh
Geluidsniveau 42 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9
Functies
Halve belading
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 84,5 cm
Kleur Zilver
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar
Uitgestelde start
Zelfreinigend filtersysteem
Programma's
Aantal afwasprogramma's 6
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade
  • 979,00€
  • Excl. BTW: 809,09€
  • Adviesprijs fabrikant 979,99€
B

Print  PDF

Tags: ecolabelSN23EC03MESiemensVaatwasser vrijstaandVaatwasmachines vrijstaandVrijstaande vaatwassers