WQG235DIFG Bosch Print  PDF

Voelt automatisch wanneer jouw kledij droog is.

Vul je droger of was-droogcombinatie met tot tien kilogram wasgoed en AutoDry doet de rest. Dit programma laat je wasgoed draaien tot de exact gewenste droogtegraad is bereikt, zoals droog genoeg om te strijken of extra droog en klaar om op te vouwen. De sensoren meten constant de temperatuur en vochtigheid om je wasgoed te beschermen tegen hoge temperaturen en overdrogen. Zo kan je iedere keer opnieuw rekenen op een gedroogde was.Zelfreinigende condensor.

Warmtepompdroogkasten met zelfreinigende condensor beschermen je kleding en blijven zeer energiezuinig. Dankzij de SelfCleaning Condenser-technologie wordt de condensor automatisch gereinigd, tot wel vier keer tijdens het droogproces. Zo droogt de machine cyclus na cyclus energiezuinig. De warmtepompdroogkasten van Bosch zijn gemaakt om efficiënt te werken en je kledij zacht en perfect te drogen.Halve belading-optie

Halve belading-optie: optimaliseert de drooginstellingen (lading en duur) voor kleine wasjes.Extreem stabiel en bijzonder stil.

De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waarmee Bosch-drogers bijzonder stil zijn. Zo stil dat je ongestoord kunt slapen terwijl er was in de droger zit.Programma voor beddengoed met variabele draairichting van de trommel

Voorkom dat beddengoed in de war raakt in je droogkast. Dankzij de grote trommel met variabele draairichting blijven je lakens in beide richtingen in beweging met het beddengoed-programma. Zo raken ze nooit meer in de knoop en stop je gerust groot en klein textiel samen in de droogkast.Droogkast met het meest milieuvriendelijke koelmiddel (R290).

Ons nieuwe gamma van droogkasten met warmtepomp werkt met een nieuw en milieuvriendelijker koelmiddel: R290. Dit is wereldwijd het meest milieuvriendelijke, natuurlijke koelmiddel op de markt.Stofvriendelijk drogen

Het Sensitive Drying-systeem zorgt perfect voor je wasgoed met zachte, warme lucht van alle kanten. Door de zachte, gebogen schoepen in de trommel ligt je was nooit plat en kreukelt het dus niet. Het resultaat: voorzichtig gedroogd wasgoed dat perfect zacht, luchtig en kreukvrij is.
  • AutoDry: droogt automatisch tot de gewenste droogheid.

  •  Zelfreinigende condensor: houd de condensor pluisvrij voor de hoogste A+++ energiezuinigheid.

  • Halve belading-optie: optimaliseert de drooginstellingen (lading en duur) voor kleine wasjes.

  •  AntiVibration Design: extreem stabiel en bijzonder stil, dankzij speciale trillingsbescherming.

  •  Programma voor beddengoed met variabele draairichting van de trommel: perfecte droogresultaten, ook met gemengde lading van groot en klein textiel.


U leidt een actieve, duurzame levensstijl. Voor u geeft het echte gebruik de doorslag, niet de technische snufjes. U kiest voor tijdloos design en niet voor een of andere voorbijgaande modetrend. Daarom vertrouwt u bij de aankoop van huishoudtoestellen op de ervaring en competenties van een traditiemerk.
Algemeen
Trommelinhoud 8 kg
Type droogkast Condens
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 179 min/cycle
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 176 kWh
Geluidsniveau 64 dB(A)
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 600 W
Breedte 59,8 cm
Diepte 61,3 cm
Gewicht 55,3 kg
Hoogte 84,2 cm
Kleur Grijs
Vulopening 190,6 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop
Uitgestelde start
Zelfreinigende condensor
Zoemer op het einde van het programma
Onderhoud & Reiniging
Aanduiding filter reinigen
Opties
Antikreuk
Programma's
Droogprogramma's Delicaat, Kastdroog, Strijkdroog, Overhemden, Katoen, Handdoeken, Sport, Hygiene, Dons, Tijdprogramma, Kreukherstellend, Fijn, Kastdroog extra, Eindtijduitstel tot, Halve belading, Start / Bijvullen / Pauze, Eindtijduitstel tot 24 u, Wol finish, Bedlinnen, Katoen eco, Mix, Extra snel 40', Antikreuk, Signaal
Veiligheid
Kinderbeveiliging
  • 1.159,00€
  • Excl. BTW: 957,85€
  • Adviesprijs fabrikant 1.159,99€
A+++

Print  PDF

Tags: ecolabelWQG235DIFGSerie 6BoschDroogkast