ED851HSB1E iQ500 Inductiekookplaat 80 cm zwart zonder kader Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Een vergrote kookzone voor je grote potten en pannen.

Haal je grote potten en pannen eindelijk uit de kast! Met combiZone kun je twee ronde inductiezones combineren tot één grotere zone.Bedien je kookplaat op afstand met de Home Connect app.

Dankzij de interactie tussen Wi-Fi-compatibele kookplaten en de intuïtieve Home Connect app kun je geweldige dingen doen. Je dagelijkse leven wordt eenvoudiger en nog comfortabeler. Je kunt bijvoorbeeld je apparaat in- en uitschakelen, controleren of je kookplaat is uitgeschakeld, enz. allemaal op afstand vanaf je smartphone of tablet.Bedien je dampkap vanaf je kookplaat (voor compatibele dampkappen) met het cookConnect-systeem.

Dankzij de ingebouwde Wi-Fi in de afzuigkap en kookplaat kunnen de twee apparaten met elkaar communiceren. Het vermogen van de afzuigkap en de verlichting kunnen worden geregeld vanaf het bedieningspaneel op de kookplaat (voor compatibele afzuigkappen).Verhoog het vermogen wanneer je het nodig hebt.

Geen tijd om te wachten tot alles is opgewarmd? Met powerBoost kan het vermogen van een inductiezone met 50% worden verhoogd, waardoor de opwarmtijd met 35% wordt verkort. Elke minuut die je bespaart in de keuken geeft je meer tijd aan tafel om van je eten te genieten.Timer met stopfunctie voor kookzone

De timer met stopfunctie stopt de geselecteerde kookzone veilig aan het einde van de opgegeven tijd.Kindveilig: ter bescherming tegen gevaren in het huishouden.

Met de kinderbeveiligingstoets kunt u snel en eenvoudig voorkomen dat de kookplaat door onbevoegden wordt gebruikt. Druk één keer op de knop om alle kookplaatfuncties te blokkeren. Om de blokkering op te heffen, drukt u nogmaals op de knop en houdt u deze enkele seconden ingedrukt.PowerInductie van Siemens: snel, veilig en gemakkelijk schoon te maken.

Onmiddellijk heet. Onmiddellijk koud. Ontdek de voordelen van de Siemens powerInduction technologie. De warmte wordt rechtstreeks overgebracht op de pannen en hun inhoud met behulp van inductiespoelen, zonder dat de kookplaat opwarmt. Wat dit voor u betekent: kortere kooktijden, meer veiligheid en eenvoudiger schoonmaken van de kookplaat.Diagnose op afstand

Analyse en service waren nog nooit zo eenvoudig. Bel de Home Connect hulplijn en maak een afspraak voor een diagnose op afstand. Met uw toestemming krijgt het serviceteam online toegang tot uw Siemens Wi-Fi-apparaten en kan het de oorzaak van de problemen identificeren en duidelijk advies geven over hoe verder te gaan.Houd uw kookplaat altijd in de gaten met de Home Connect app

Met Siemens Wi-Fi-kookplaten en Home Connect is gemoedsrust slechts een klik verwijderd. Controleer de instellingen van je kookplaat en ontvang pushmeldingen om je op de hoogte te houden, waar je ook bent.
 • combiZone: combineer twee inductiekookzones om je grote potten en pannen te verwarmen.

 • Home Connect: ontvang informatie over je kookplaat waar je ook bent via tablet of smartphone.

 • Bedien je afzuigkap vanaf je kookplaat (voor compatibele afzuigkappen) met het cookConnect-systeem.

 • PowerBoost-functie: tot 50% meer vermogen op een inductiezone.

 • imer met automatische uitschakeling: de kookzone schakelt automatisch uit wanneer de kooktijd verstreken is.


Algemeen
Inbouwwijze Inbouw
Type kookplaat Inductie
Bediening
Communicatie tussen dampkap en kookplaat
Koppeling met app
Type bediening Direct Slide Control
Functies
Pauze
Timerfunctie
Fysieke kenmerken
Breedte 80,2 cm
Diepte 52,2 cm
Hoogte 5,1 cm
Kleur Zwart
Materiaal BOROSILICAATGLAS
Gebruiksgemak
Aanduiding restwarmte
Kookpot/pan detectie
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 4
Stroom
Vermogen 7400 W
Veiligheid
Kinderbeveiliging
 • : 107
 • ED851HSB1E iQ500 Inductiekookplaat 80 cm zwart zonder kader Siemens
 • Categorieën: Kookplaat Groot Elektro Kookplaten
 • Model: ED851HSB1E
 • Beschikbaarheid: leverbaar in 3-5 werkdagen
 • 799,00€
 • 899,00€ - 100€ cashback

  Inruilkorting zie voorwaarden

 • Excl. BTW: 742,98€
 • Adviesprijs 1.149,99€
 • Inruilactie - Ruil & krijg! Kitchen & Huishoud Actie geldig tot 30/05/2024
  Actievoorwaarden bekijken
Ecodeal

Print  PDF

Tags: ED851HSB1EiQ500Inductiekookplaat80cmzwartzonderkaderSiemensKookplaatkookplaten