SN63EX02CE Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Snel en slim de vaatwas doen.

Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kunt u de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat u varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch?Flexibel gemak bij het in- en uitruimen van je vaatwasser

Perfect aangepast aan uw vaat: de nieuwe Flex korven en lades bieden meer flexibiliteit en gebruiksgemak bij het in- en uitladen van de vaat. Of het nu gaat om borden, potten, kopjes of wijnglazen – in Siemens vaatwassers met Flex korven vindt elk type vaatwerk snel zijn plaats.Vario-besteklade

De Vario-besteklade biedt een extra laadruimte. Dankzij het speciale ontwerp is er niet alleen ruimte voor bestek, maar ook voor pollepels, slabestek en klein serviesgoed zoals espressokopjes. En in de onderste korf is geen bestekmand meer nodig zodat daar nu ruimte is voor vaatwerk van 14 personen.Een subtiele lichtindicatie op de vloer laat zien wat de status is.

infoLight projecteert een blauwe stip op de keukenvloer zolang het afwasprogramma bezig is.Bespaar tijd en moeite.

Nu het leven steeds drukker wordt, zijn Siemens-vaatwassers met Home Connect een ideale partner. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* bedient u uw slimme vaatwasser via de Home Connect-app of uw slimme speaker. Zo kunt u bijvoorbeeld het wasprogramma wijzigen of de stiltestand aanzetten. Met de app kunt u zelfs opnieuw vaatwastabletten bestellen. Het leven is net een beetje makkelijker geworden. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid.Vind uw favorieten.

De Favourite-knop maakt uw vaatwasser nóg persoonlijker. Voer uw meest gebruikte programma's en opties in en start deze vervolgens met een druk op de knop of via de Home Connect-app.Remote Control: eenvoudig de afwasprogramma's selecteren en starten via de Home Connect app.

Met de Home Connect app kunt u eenvoudig programma's en opties selecteren en uw vaatwasser starten, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Zo beschikt u altijd over een glanzende vaat precies wanneer u die nodig heeft.Altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw vaatwasser - Remote Monitoring.

Dankzij Home Connect kunt u uw Siemens vaatwasser perfect controleren, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Zo behoudt u steeds een perfect overzicht van de actuele status van het programma. En als de vaat weer glanzend schoon en perfect droog is, stuurt de Home Connect app zelfs een pushmelding.Ontvang een melding wanneer uw vaatwastabletten bijna op zijn - Tab counter.

De Tab Counter zorgt voor meer gemak en gemoedsrust. Maak gewoon een aantekening in de Home Connect app als u nieuwe vaatwastabletten koopt, zo kunt u het aantal tabletten altijd bewaken via uw smartphone, waar u ook bent. Als uw tabletten bijna op zijn, stuurt de Home Connect app zelfs een push-melding om u eraan te herinneren nieuwe tabletten aan te schaffen.Optimale afwasresultaten met een druk op de knop: Auto programma.

Als u de Auto programma-knop indrukt, controleert de aquaSensor de bevuiling van het water, bepaalt die hoeveel schoon water er nodig is en op welk moment het moet worden toegevoegd, en kiest die de afwastemperatuur – voor briljante resultaten in recordtijd.
  • varioSpeed Plus – Was en droog uw vaat tot drie keer sneller.

  •  Flex korven en lades - meer flexibiliteit en comfort bij het in- en uitladen van de vaat.

  •  infoLight projecteert een blauwe stip op de keukenvloer zolang het afwasprogramma bezig is.

  •  Home Connect – Blijf overal in contact met uw slimme vaatwasser.

  •  Favourite-knop – Vind sneller uw favoriete vaatwasprogramma's.


Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Volledig integreerbaar
Bediening
Koppeling met app
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 3:35
Energieklasse B
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 65 kWh
Geluidsniveau 42 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9
Functies
Halve belading
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 55 cm
Hoogte 81,5 cm
Nisbreedte (minimaal) 60 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (maximaal) 87,5 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar
Eindsignaal programma
Type eindsignaal Akoestisch
Uitgestelde start
Zelfreinigend filtersysteem
Programma's
Aantal afwasprogramma's 6
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade
  • 1.179,00€
  • Excl. BTW: 974,38€
  • Adviesprijs 1.179,99€
B

Print  PDF

Tags: ecolabelSN63EX02CESiemensVaatwasser inbouwVaatwasmachines inbouwInbouwvaatwassers