WQ45G2D5FG Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Verwijdert pluis automatisch.

De selfCleaning condensor houdt je machine energiezuinig door pluis uit het apparaat te verwijderen. Het enige dat je hoeft te doen is de filter legen als het vol is.Veilig en zorgvuldig drogen.

Slimme sensoren observeren en controleren je wasgoed zodat de lading gelijkmatig en mild gedroogd wordt. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid om te voorkomen dat je was te lang in de droger zit. Zo wordt je wasgoed mild en zorgvuldig gedroogd — met minder energieverbruik en minder strijktijd tot gevolg.Droog meer in minder tijd.Droogt meer was in minder tijd.

Waarom wachten op wasgoed? Je droogkast met speedPack droogt gegarandeert snel op elk programma.Onze meest energiezuinige droogkast

Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A+++ een goede keuze. Door onze warmtepomptechnologie die efficiënt omgaat met energie, wordt dit energielabel behaald. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt. Zonder compromissen. Je kunt vertrouwen op onze Siemens energieklasse A+++ droogkasten voor efficiënte en uitstekende droogresultaten onder alle omstandigheden.Ingekort programma voor een halve lading wasgoed.

Optimaliseer de duur van kleinere hoeveelheden wasgoed met een nauwkeurige schatting van het gekozen programma.Geen grote stukken wasgoed meer in de knoop in je wasgoed.

Bij gewone programma's draait de trommel slechts in één richting waardoor grote items met elkaar in de knoop kunnen raken. Met het programma voor beddengoed is dit verleden tijd. De draairichting van de trommel wisselt en voorkomt zo dat bijvoorbeeld dekbedovertrekken ander wasgoed 'opeten'. Voor ladingen tot 3,5 kg kan je het automatisch als eindprogramma selecteren.Voorzichtig drogen van buitenkleding.

Buitentextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma handhaaft een lage constante temperatuur en de vochtigheid wordt constant gemeten, zodat je textiel perfect wordt gedroogd.Snel en zacht drogen van kleine ladingen

Het super 40-programma droogt voorzichtig kleine hoeveelheden (1 kg) was in slechts 40 minuten, terwijl het vochtgehalte tijdens het droogproces voortdurend wordt gemeten. Dit is ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen (niet-gevoelig textiel). In combinatie met het super 15' wasprogramma heb je in minder dan een uur een fris gewassen outfit.LED-trommelverlichting voor een perfect zicht op uw wasgoed

De LED-trommelverlichting gaat aan wanneer het toestel wordt ingeschakeld, na het openen en sluiten van de deur en wanneer de droogcyclus start. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.
 • selfCleaning condensor – Verwijdert pluis en bespaart je tijd en energie.

 • autoDry : Zacht en zorgvuldig drogen om je kledij te beschermen.

 • speedPack : Bespaar tijd met onze snelle en efficiënte droogkasten.

 • Energieklasse A+++ : Onze meest energiezuinige droogkast.

 • Halve belading : Optimaliseer de duur van kleinere hoeveelheden wasgoed met een nauwkeurige schatting van het gekozen programma.


Algemeen
Trommelinhoud 9 kg
Type droogkast Warmtepomp
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 195 min/cycle
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 193 kWh
Geluidsniveau 61 dB(A)
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 6000 W
Breedte 59,8 cm
Diepte 61,3 cm
Gewicht 54,7 kg
Hoogte 84,2 cm
Kleur Wit
Sturing Elektronisch
Vulopening 109 cm
Gebruiksgemak
Uitgestelde start
Zelfreinigende condensor
Zoemer op het einde van het programma
Opties
Antikreuk
Programma's
Droogprogramma's Overhemden, Katoen, Outdoor, Handdoeken, Hoofdkussen, Lingerie, Hygiene, Kreukherstellend, SuperKort 40, Timerprogramma warm, Wol finish
Veiligheid
Kinderbeveiliging
 • 849,00€
 • 1.049,00€ - 100€ cashback - 100€ cashback

  Inruilkorting zie voorwaarden
  Lenteactie 2024 - Tot €150 cashback

 • Excl. BTW: 866,94€
 • Adviesprijs 1.119,99€
 • Siemens wassen en drogen: Lenteactie 2024 Actie geldig tot 30/06/2024
  Actievoorwaarden bekijken
 • Inruilactie - Ruil & krijg! Kitchen & Huishoud Actie geldig tot 30/05/2024
  Actievoorwaarden bekijken
A+++
Ecodeal

Print  PDF

Tags: ecolabelWQ45G2D5FGSiemensDroogkast