DV90T6240LB/S2 Samsung Print  PDF

magazijnvoorraad

Bespaar geld en energie ³

A+++ Energie-efficiënt

Verbruik minder stroom, bespaar geld en bescherm het milieu ³. Warmtepomptechnologie droogt kleding op een milde, energiezuinige en kostenefficiënte manier. De droger heeft een A+++-energielabel en gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen. Dit zorgt ervoor dat hij veel energiezuiniger is dan condensdrogers ³. Bovendien wordt warme lucht hergebruikt om energieverlies te voorkomen, waardoor je kosten bespaart en milieuvriendelijker droogt.

Kleding en linnengoed hygiënisch schoon

Hygiene Care cyclus

Verwijer bacteriën, huisstofmijt en allergenen op kleding en andere spullen. Het Hygiene Care-programma reinigt zowel droge als natte spullen ? zonder de droogprestaties te beïnvloeden. Door ze tijdens het drogen grondig te verhitten, worden huisstofmijt en microben voor 99% ? verwijderd en pollen voor 95%(5). Zo kun je je favoriete kledingstukken, linnengoed en zelfs stoffen kinderspeelgoed snel reinigen, met of zonder wassen, zodat je ze altijd veilig kunt gebruiken of dragen.

Kies hoe de deur opent

Omkeerbare deur

Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droogkast perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt.

Minder kreuken, minder strijken

Kreukvrij

Houd je gedroogde kleding kreukvrij zonder strijken. De Kreukvrij-functie laat de trommel na het droogprogramma tot 180 minuten zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er geen kreuken in de stof ontstaan.

Optimaal drogen met sensoren

Optimal Dry

Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.

Eenvoudig onderhoud

2-in-1-filter

Onderhoud je droogkast eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. De innovatieve 2-in-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Je krijgt een melding als de filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Opfrissen met lucht

Air Refresh

Fris je kleding eenvoudig op zonder wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De Air Refresh-technologie verwijdert vieze geurtjes uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.

Droog in 35 minuten

Quick Dry 35'

Kleding die je snel weer wilt dragen, zoals een overhemd of uniform, kun je nu supersnel drogen. Het Quick Dry 35'-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen 35 minuten ?. Je kledingstukken worden hiermee veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je ze meteen kunt aantrekken.


Algemeen
Trommelinhoud 9 kg
Type droogkast Warmtepomp
Energieverbruik
Droogresultaat B
Droogtijd (volledig geladen katoen) 220 min/cycle
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 194 kWh
Geluidsniveau 63 dB(A)
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Gewicht 50 kg
Glazen deur
Hoogte 85 cm
Kleur Zwart
Kleur/Stijl Black Caviar
Omkeerbare deur
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop
Aanduiding resttijd
Aanduiding van het droogprogramma
Uitgestelde start
Verlichting binnen
Zoemer op het einde van het programma
Veiligheid
Kinderbeveiliging
  • 874,00€
  • 949,00€ - 75€ cashback

  • Excl. BTW: 784,30€
  • Adviesprijs 999,00€
  • Samsung Wassen en drogen: Tot €100 cashback Actie geldig tot 31/05/2024
    Actievoorwaarden bekijken
A+++

Print  PDF

Tags: ecolabelDV90T6240LBS2SamsungDroogkast