SN25EI11CE Siemens Print  PDF

magazijnvoorraad

Snel en slim de vaatwas doen.

Was en droog de vaat tot drie keer sneller, maar met dezelfde uitstekende resultaten. Met varioSpeed Plus kunt u de spoelturbo op elk moment inschakelen, ook als de spoelcyclus actief is. Het beste van alles is dat u varioSpeed Plus kunt activeren en bedienen met de Home Connect-app. Slim toch?Voor een snelle en eenvoudige reiniging: de nieuwe hoogwaardige flexComfort korven bieden meer vrijheid bij het in- en uitladen van de vaat. Of het nu gaat om borden, potten, kopjes of wijnglazen – in Siemens vaatwassers met flexComfort korven vindt elk type vaatwerk snel zijn plaats. Met de nieuwe veiligheidsuitrusting kunt u nu ook uw meest waardevolle glazen met een gerust hart in de vaatwasser plaatsen. En dankzij de lowFriction wheels glijden de korven soepel en snel.Vario-besteklade

De Vario-besteklade biedt een extra laadruimte. Dankzij het speciale ontwerp is er niet alleen ruimte voor bestek, maar ook voor pollepels, slabestek en klein serviesgoed zoals espressokopjes. En in de onderste korf is geen bestekmand meer nodig zodat daar nu ruimte is voor vaatwerk van 14 personen.Flexibel comfort bij het laden: verstelmogelijkheden met touchPoints.

Het hoogwaardige design van de Siemens vaatwassers is niet alleen aan de buitenkant zichtbaar. Dankzij de blauwe markeringen binnenin de vaatwasser ziet u meteen alle mogelijke verstelmogelijkheden van de korven. Grote potten vinden makkelijk hun plaats, terwijl wijn- en champagneglazen veiliger kunnen worden weggezet.De veilige zone voor uw meest waardevolle glazen.

Heeft u schrik om uw delicate glaswerk in de vaatwasser achter te laten? Gelukkig is er glassZone. Zes speciale sproeiers zorgen voor zachte, continue waterstralen naar afzonderlijke glazen en maken een grondige reiniging mogelijk zonder fragiele materialen te beschadigen. De siliconen oppervlakken zijn antislip en beschermen uw delicate en waardevolle glazen tegen trillingen en beweging, zodat u zeker kunt zijn van een veilige reiniging.Bespaar tijd en moeite.

Nu het leven steeds drukker wordt, zijn Siemens-vaatwassers met Home Connect een ideale partner. Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa* bedient u uw slimme vaatwasser via de Home Connect-app of uw slimme speaker. Zo kunt u bijvoorbeeld het wasprogramma wijzigen of de stiltestand aanzetten. Met de app kunt u zelfs opnieuw vaatwastabletten bestellen. Het leven is net een beetje makkelijker geworden. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid.Vind uw favorieten.

De Favourite-knop maakt uw vaatwasser nóg persoonlijker. Voer uw meest gebruikte programma's en opties in en start deze vervolgens met een druk op de knop of via de Home Connect-app.Altijd up-to-date.

Bij Siemens optimaliseren we onze programma's continu om je vaat sneller, properder en energiezuiniger af te wassen. Dankzij "’Programma Download" op je Home Connect-vaatwasser hoef je je geen zorgen te maken dat je vaatwasser gedateerd zou raken. Personaliseer je vaatwasser en download extra programma's die bij jouw persoonlijke wensen passen.Slimme programmaselectie

Net als een slimme hulpkok die je tijd bespaart, weet de programma-assistent altijd welk vaatwasprogramma het best is. Open de Home Connect-app op je smartphone, selecteer het type vaat, hoe vuil de vaat is en je persoonlijke voorkeuren, zoals hoe energiezuinig, snel, stil en droog de vaat moet worden gedaan. De assistent adviseert je dan over het beste programma, zodat je pannen perfect proper worden en jij tijd bespaart.Remote Control: eenvoudig de afwasprogramma's selecteren en starten via de Home Connect app.

Met de Home Connect app kunt u eenvoudig programma's en opties selecteren en uw vaatwasser starten, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Zo beschikt u altijd over een glanzende vaat precies wanneer u die nodig heeft.


Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Vrijstaand
Bediening
Koppeling met app
Energieverbruik
Duurtijd eco-programma 3:35
Energieklasse B
Energieverbruik in eco-programma per 100 cycli 65 kWh
Geluidsniveau 42 dB(A)
Geluidsniveau-klasse B
Waterverbruik eco-programma per cyclus 9
Functies
Halve belading
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 84,5 cm
Kleur inox
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar
Uitgestelde start
Zelfreinigend filtersysteem
Programma's
Aantal afwasprogramma's 8
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade
  • 899,00€
  • 979,00€ - 80€ cashback

    Inruilkorting zie voorwaarden

  • Excl. BTW: 809,09€
  • Adviesprijs 1.069,99€
  • Inruilactie - Ruil & krijg! Kitchen & Huishoud Actie geldig tot 30/05/2024
    Actievoorwaarden bekijken
B
Ecodeal

Print  PDF

Tags: ecolabelSN25EI11CESiemensVaatwasser vrijstaandVaatwasmachines vrijstaandVrijstaande vaatwassers