301 series V Black Bose Print  PDF

Bose® 301® Direct/Reflecting®-boekenplankstereoluidsprekers verrijken uw muziek en films met een helder, ruimtelijk geluid. Deze veelzijdige boekenplankluidsprekers zijn klein genoeg om op een plank of in een televisiekastje te zetten, maar beschikken wel over geavanceerde Bose®-technologieën om een groot deel van de energie van een liveoptreden over te brengen.

Tijdens een liveoptreden bereikt muziek uw oren via een combinatie van rechtstreeks en gereflecteerd geluid. Deze combinatie zorgt ook voor de emotionele impact. De Direct/Reflecting®-luidsprekertechnologie bootst deze combinatie na om een ruimtelijk geluid te creëren dat te vergelijken is met de beleving in een concertzaal of theater.

In tegenstelling tot traditionele luidsprekers waarbij stereo-effecten gericht zijn op één optimale luisterpositie, bieden de Bose® 301®-stereoluidsprekers Stereo Everywhere®-luidsprekerprestaties. Dankzij de exclusieve technologieën in onze beste boekenplankluidsprekers kunnen u en uw gezinsleden vrijwel overal in de ruimte genieten van evenwichtig stereogeluid.
Algemeen
Type speaker Boekenplank
Fysieke kenmerken
Breedte 36.2 cm
Diepte 24.8 cm
Hoogte 24.8 cm
Kleur ZWART
Luidsprekeropbouw
Diameter tweeter 50,8 mm
Diameter woofer 203 mm
Luidsprekerprestaties
Impedantie 8 ohm
  • 399,95€
  • Excl. BTW: 330,54€

Print  PDF

Tags: 301seriesVBlackBoseLuidsprekerSpeakersBoxen