161 Black Bose Print  PDF

Gestroomlijnd ontwerp. Verbluffende prestaties. Bose 161-luidsprekers zijn een veelzijdige optie voor zowel muziek als films. Ze zijn geschikt voor je stereoversterker, maar ze kunnen ook dienst doen als voorste of surround-luidsprekers in een uit componenten opgebouwd home-cinemasysteem.
  • Componentluidsprekers die kunnen worden aangesloten op een stereo- of home-cinemaversterker

  • Twiddler® drivers gebruiken onze eigen technologie om meer luchtbeweging in een compacte behuizing te genereren voor rijk klinkend laag

  • Inclusief speciale montagebeugels voor meer vrijheid bij het plaatsen van de luidsprekersDeze kleine boekenplankluidsprekers leveren evenwichtig stereogeluid dat zich kan meten met veel grotere stereoluidsprekers. Het Articulated Array® luidsprekerontwerp met nauwkeurig gepositioneerde drivers zorgt voor een groot, uitgebalanceerd geluidsveld. Hierdoor krijg je breder, gelijkmatiger geluid in het hele luistergebied.Als je een home-cinemafan bent met een voorkeur voor componenten, dan zijn deze slanke luidsprekers ideaal als voorste of achterste luidsprekers. Ophangbeugels op maat worden meegeleverd voor meer plaatsingsmogelijkheden in huis.Geleverd per paar.


Algemeen
Type speaker Boekenplank
Fysieke kenmerken
Breedte 28 cm
Diepte 12.7 cm
Hoogte 10.6 cm
Kleur ZWART
Luidsprekerprestaties
Impedantie 4 - 8 ohm
  • 229,95€
  • Excl. BTW: 190,04€

Print  PDF

Tags: 161BlackBoseLuidsprekerSpeakersBoxen