Playbar Sonos Print  PDF

Sonos Playbar zorgt voor een meeslepend HiFi-televisiegeluid en – doordat het een volledig draadloos HiFi-systeem is – streamt alle muziek ter wereld via een gebruiksvriendelijke muziekspeler.

Het geraffineerde alles-in-één ontwerp van PLAYBAR combineert een zichtbare aluminium rand met een hoogwaardige speakerstof. Dit zorgt voor een tijdloze, ingetogen look van de soundbar, die zonder subwoofer of speakerkabel is in te passen in elke kamer of audiosetup. Dankzij ingebouwde sensoren past PLAYBAR automatisch de equalizer en kanaalkeuze aan, zodat hij plat op het televisiemeubel is te plaatsen of is te bevestigen aan een onopvallende muurbeugel. PLAYBAR werkt naadloos samen met andere draadloze-audioapparatuur in de Sonos-serie. Koppel PLAYBAR aan de SONOS SUB voor een diep, indringend en ongekend geluid. Voeg een paar PLAY:3’s toe en stel die in als draadloze-surroundspeakers voor een meeslepende 5.1-surroundgeluidservaring in je eigen thuisbioscoop.

Onder de ‘motorkap’ biedt PLAYBAR negen individueel versterkte speakers: zes mid-woofers voor een diep en rijk lagefrequentiegeluid en drie tweeters voor kristalhelder detailgeluid. De geavanceerde array-luidsprekertechnologie combineert hardware en software voor een verrassend breed klankbeeld achter de fysieke soundbar en behoudt tegelijkertijd een scherp en gecentraliseerd spraakgeluid. Of je nu naar een film kijkt, een game speelt of een muzieknummer afspeelt vanuit Juke of Spotify, PLAYBAR maakt het geluid helderder in plaats van alleen harder.

PLAYBAR is eenvoudig te installeren en intuïtief in het gebruik. De soundbar maakt verbinding met de tv via een optische kabel en speelt al het geluid af van de apparaten die aan het toestel zijn verbonden, zoals digitale-televisieontvangers, Blu-ray-spelers en gameconsoles. Hij ondersteunt verder alle gangbare audio-outputformaten inclusief Dolby Digital. Gebruikers bedienen het volume of zetten de soundbar op mute met een reguliere tv-afstandsbediening of met een van de gratis Sonos Controller-apps voor iPhone, iPad, Android, Mac of pc.
Aansluitingen
Aantal optische ingangen 1
Aantal optische uitgangen 1
Hoofdtelefoonaansluiting
Netwerkaansluiting
USB-aansluiting
Afspeelmogelijkheden
Hi-res audio
Multiroom
Radio-ontvangst Internetradio
Smart TV
Streaming muziekdiensten
Algemeen
Geschikt voor multiroom
Losse subwoofer
Type speaker Soundbar
Audio
Surroundformaten Dolby Digital
Bediening
Afstandsbediening
Bediening via app
Geschikt voor Android
Geschikt voor iOS
Connectiviteit
Bluetooth
DLNA
NFC
Wi-Fi
Functies
Wekfunctie
Functies & Comfort
Met lucht Speaker
Fysieke kenmerken
Breedte 90 cm,mm
Diepte 14 cm,mm
Gewicht 5,4 g,kg
Hoogte 8.5 cm,mm
Kleur Zwart
  • 799,00€
  • Excl. BTW: 660,33€

Print  PDF

Tags: PlaybarSonosStreaming audio