Alaska Pepermolen 17cm quartz Peugeot Print  PDF

Pepermolen Alaska QuartzSPEELS EN ELEGANT!

Deze collectie met een hedendaags design en gewelfde vormen is zeer verleidelijk dankzij de speelse vintage look, ergonomische vormgeving en uiterst functionele knop in het midden.Quartz, een nieuwe look

Na het succesvol glanzend wit model lanceert ALASKA nu een nieuw model: Quartz, een zout- en pepermolen in een glanzend grijze behuizing. Deze elegante versie met een sterke uitstraling past op elke tafel en in alle keukens.

In polycarbonaat Quartz. ABS-knop met een geborsteld metalen afwerking.


De Peugeot elektrische pepermolen/zoutmolen van de Alaska collectie is speciaal bedacht om maximaal hanteerbaar en praktisch te zijn. ?Zijn ovalen ontwerp en zijn ronde instelknop zorgen voor een perfecte grip. U houdt hem in een hand om de peper te malen en met de andere kunt u roeren, mixen, kloppen … Een echt dagelijks genot voor alle chef koks. Deze elektrische pepermolen is uitgerust met een transparant reservoir dat het vulniveau aanduidt en hij heeft ook een klein lampje onderaan. Met zijn elegante kwartsgrijze kleur, is dit een pittige versie vol karakter. Zoals bij alle Peugeot molens, heeft zijn stalen maalwerk een onbeperkte garantie. Deze pepermolen, beschikbaar in twee kleuren, kwarts en wit, wordt geleverd met 6 batterijen en een vervanglampje. 
Algemeen
Elektrisch
Fysieke kenmerken
Hoogte 17 cm
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Type kunststof Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS)
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 6
Batterijtype AAA
  • 52,99€
  • Excl. BTW: 43,79€

Print  PDF

Tags: AlaskaPepermolen17cmquartzAlaskaPeugeotPepermolens