WVA 35642 NF W Whirlpool Print  PDF

6TH SENSE TECHNOLOGIEDe 6TH SENSE sensoren detecteren temperatuurvariaties en corrigeren deze onmiddellijk. De ideale temperatuur wordt dus tot 30% sneller hersteld.* (* In vergelijking met een Whirlpool diepvriezer met de Fast Freezing technologie, zonder de 6TH SENSE technologie.)FREEZE CONTROLCare-free freezing. This Whilrpool Freezer features the innovative FreezeControl technology, that effectively protects your food's taste and texture, and reduces freezer burns by up to 50%.NOFROSTNooit meer ontdooien.

Dankzij de NoFrost technologie van geventileerde koele lucht wordt er geen ijs meer gevormd in de diepvriezer.ECONIGHTBespaar op energiekosten.

De EcoNight functie optimaliseert het energieverbruik door zijn ontdooicyclus tijdens daluren uit te voerenELEKTRONISCHE BEDIENINGMoeiteloos bedienen.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een elektronisch display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.SNELVRIESFUNCTIESneller invriezen.

Met de snelvriesfunctie stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.


Algemeen
Type diepvriezer Kast
Bediening
Bediening op afstand
Energieverbruik
Energieklasse A++
Geluidsniveau 41 dB,dB(A),W
Jaarlijks elektrisch verbruik 292 kWh
Klimaatklasse N (16-32°C)
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding
Aantal diepvriesladen 5
Aantal diepvriesvakken 2
Breedte 71 cm,mm
Diepte 75 cm,mm
Hoogte 187 cm,mm
Kleur Wit
Omkeerbare deur
Uitrusting
Ijsblokjesmaker
Met slot
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 35 uur
Invriescapaciteit 28 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 344 Liter
No Frost
Super invriezen
  • 799,00€
  • 649,00€
  • Excl. BTW: 536,36€
  • op = op

Print  PDF