WVA 35642 NF W Whirlpool Print  PDF

Algemeen
Breedte 71 cm
Diepte 75 cm
Hoogte 187 cm
Netto inhoud 344 L
No Frost
Type Kast
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse A++
Geluidsniveau 41 dB(A)
Invriescapaciteit 28 kg/24h
Jaarlijks verbruik 292 kWh
Uitrusting
Bediening op afstand
Binnenverlichting
Diepvriesladen 5
Diepvriesvakken 2
Ijsblokjesmaker
Klimaatklasse SN-N-ST-T (10-43°C)
Super invriezen
Uitvoering Wit
Veiligheid
Alarm bij open deur
Bewaartijd bij stroomuitval 35 h
  • 799,00€
  • Excl. BTW: 660,33€
  • op = op

Omschrijving

6TH SENSE TECHNOLOGIEDe 6TH SENSE sensoren detecteren temperatuurvariaties en corrigeren deze onmiddellijk. De ideale temperatuur wordt dus tot 30% sneller hersteld.* (* In vergelijking met een Whirlpool diepvriezer met de Fast Freezing technologie, zonder de 6TH SENSE technologie.)FREEZE CONTROLCare-free freezing. This Whilrpool Freezer features the innovative FreezeControl technology, that effectively protects your food's taste and texture, and reduces freezer burns by up to 50%.NOFROSTNooit meer ontdooien.

Dankzij de NoFrost technologie van geventileerde koele lucht wordt er geen ijs meer gevormd in de diepvriezer.ECONIGHTBespaar op energiekosten.

De EcoNight functie optimaliseert het energieverbruik door zijn ontdooicyclus tijdens daluren uit te voerenELEKTRONISCHE BEDIENINGMoeiteloos bedienen.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een elektronisch display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.SNELVRIESFUNCTIESneller invriezen.

Met de snelvriesfunctie stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.


Print  PDF