38400-261-0 Zwilling Print  PDF

Zwilling Pro heeft in zijn assortiment een geschikt mes voor elke taak. Dit zalm-hammes is hier een uitstekend voorbeeld van. Dankzij zijn scherp Friodur - ijsgehard - lemmet kan je ultrafijne schelletjes van een ham snijden. Daarnaast kan je hiermee tot aan de krop snijden.Deze Zwilling messen zijn Made in Germany en worden opgebouwd uit hoogwaardig staal. Het is het evenwicht tussen het chroom - en koolstofgehalte in dit staal dat zorgt voor langdurige kwaliteit en optimaal snijcomfort.Lemmetlengte: 26 cmBron elektrozine.bePERFECTE VORM
Wie waarde hecht aan „Made in Germany“ van hoge kwaliteit maakt met de ZWILLING PRO serie de juiste keuze. Zowel voor de professionele chef als voor de hobbykok biedt ZWILLING PRO de perfecte harmonie tussen innovatieve technologie, traditionele optiek en absolute precisie. Van het officemes tot het santokumes, de serie biedt voor elke snijtaak het juiste mes.
Ervaar een messenserie die aan alle eisen van de moderne keuken kan voldoen: van uitstekende kwaliteit en met de perfecte vorm.
  • 104,99€
  • Excl. BTW: 86,77€

Print  PDF

Tags: 384002610Zwilling ProZwillingZalm- of hammessen